Ha nem bír ráállni a lábára reggel a 2 éves gyereked elviszed orvoshoz?
Én elvittem, de délutánra magától megoldódott és elmúlt a húzódás, tud járni, futni.
A párom szerint nagy hiba volt elvigyem az orvoshoz, teljesen felesleges volt és rossz anya vagyok.
Nem volt nagy hiba, nem volt teljesen felesleges és nem vagy rossz anya!
A párod elég tapintatlan...
Lehet, hogy épp nő a gyermeked, és fájtak a csontjai.
Ilyet se hallottam még, hogy valaki attól, rossz anya, hogy elviszi a gyereket orvoshoz!? Inkább a párod felfogásával van gond.
Semmiképp nem normális, hogy ha egy gyereknek annyira fáj a lába, hogy nem tud lábra állni. Ha ez csak délutánra oldódott meg, akkor az több óra! Én is tuti elvittem volna.
Te jó ég! Persze, hogy elvinném, és olyan ideges lennék, hogy alig tudnám szegény előtt palástolni, nehogy ő is jobban megijedjen...
Nagyon fura, hogy erre így reagált a párod, erre nem is tudok mit írni!
Örülök, hogy végül nem lett semmi baj!
egyszer a fiam elvittem nefrológushoz, mert vesetágulata volt
tél volt
a váróteremben elkapott egy vírust, amitől belázasodott és lázgörcse lett
ezért én vagyok szerinte a hibás,mert elvittem a gyereket nefrológushoz, ahol kiderült, hogy nincs is semmi baja, mert rá egy évre magától elmúlt a tágulat
azóta azt hallgatom, hogy ha orvoshoz kell menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!