Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha nem bír ráállni a lábára...

Ha nem bír ráállni a lábára reggel a 2 éves gyereked elviszed orvoshoz?

Figyelt kérdés

Én elvittem, de délutánra magától megoldódott és elmúlt a húzódás, tud járni, futni.

A párom szerint nagy hiba volt elvigyem az orvoshoz, teljesen felesleges volt és rossz anya vagyok.

2013. aug. 14. 17:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt nagy hiba, nem volt teljesen felesleges és nem vagy rossz anya!

A párod elég tapintatlan...

Lehet, hogy épp nő a gyermeked, és fájtak a csontjai.

2013. aug. 14. 17:25
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet se hallottam még, hogy valaki attól, rossz anya, hogy elviszi a gyereket orvoshoz!? Inkább a párod felfogásával van gond.

Semmiképp nem normális, hogy ha egy gyereknek annyira fáj a lába, hogy nem tud lábra állni. Ha ez csak délutánra oldódott meg, akkor az több óra! Én is tuti elvittem volna.

2013. aug. 14. 17:30
 3/20 anonim ***** válasza:
nem normális a párod már bocs, teljesen igazad volt hogy elkvitted, Az meg hogy ilynre azt mondja rossz anya vagy hát ez végképp felháboritó szerintem. Akkor lennél az ha hagynád csak ugy hogy hátha majd meggyógyul magától aztán mégsem.
2013. aug. 14. 17:34
 4/20 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Persze, hogy elvinném, és olyan ideges lennék, hogy alig tudnám szegény előtt palástolni, nehogy ő is jobban megijedjen...

Nagyon fura, hogy erre így reagált a párod, erre nem is tudok mit írni!

Örülök, hogy végül nem lett semmi baj!

2013. aug. 14. 17:36
 5/20 A kérdező kommentje:

egyszer a fiam elvittem nefrológushoz, mert vesetágulata volt

tél volt

a váróteremben elkapott egy vírust, amitől belázasodott és lázgörcse lett

ezért én vagyok szerinte a hibás,mert elvittem a gyereket nefrológushoz, ahol kiderült, hogy nincs is semmi baja, mert rá egy évre magától elmúlt a tágulat

azóta azt hallgatom, hogy ha orvoshoz kell menni

2013. aug. 14. 17:38
 6/20 A kérdező kommentje:
h a lázgörcsöt is én okoztam, direkt vittem a gyereket beteg gyerekek közé felelőtlenül és miattam kapta el a vírust és miattam lett lázgörcse
2013. aug. 14. 17:38
 7/20 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért lennél rossz anya, azért, mert aggódsz a gyereked miatt.Ezzel az erővel lehetett volna valami komoly baja.Ha a párod ennyire felelőtlen az nem jó, nagyon nem jó.Amúgy persze, hogy elvinném, ha annyira fáj a lába, hogy nem tudd ráállni, szerintem aki ilyenkor ezt nem teszi meg egy felelőtlen rossz szülő!
2013. aug. 14. 17:41
 8/20 A kérdező kommentje:
a fiunk kapott gyógyszereket, azt sem engedi, hogy szedje a gyerek, mert szerinte nem kell szedni
2013. aug. 14. 17:43
 9/20 A kérdező kommentje:
(nem orvos, nincs egészségügyi végzettsége)
2013. aug. 14. 17:43
 10/20 anonim ***** válasza:
Én olyan 3-4 éves voltam, amikor ugyanez volt velem is, nem tudtam lábra állni, anyum egyből szaladt velem az orvoshoz, pedig már ovis voltam, szóval neki dolgoznia kellett volna... Mégsem hepciáskodott apum miatta. Jól tetted, hogy elvitted.
2013. aug. 14. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!