2 éves fiam sok vizet iszik éjszaka és reggel fele már kifolyik a pelusból a pisi. Tudok ajánlani jó nedves szívó pelust? Pampers narancssárga és zöld kék, Dm . Es baby love próbáltunk, de nem vált be, csak éjszakára kellene valami nagyon jó fajta.
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 21:53
1/21 anonim válasza:
Pampers premium care (fehér). Ezt próbáltátok?
2/21 anonim válasza:
Régen a haggis pelus nagyon jó volt, de azt már megszüntették. Én azt csináltam, hogy egy pelenka széleit levágtam (betétet készítettem belőle) és azt még pluszban beletettem a pelenkájába.
4/21 anonim válasza:
S éjszaka nem lehetne egyszer kicserélni a pelusát?
5/21 A kérdező kommentje:
köszi van amikor kicserélem és sajnos ki jön reggel,10 esetből talán egyszer nem jön ki,zavaró mert felébred és amíg nem cserélem ki addig nem alszik vissza.
2013. júl. 15. 22:08
7/21 A kérdező kommentje:
amikor kicsi volt próbáltuk a fehér pampers azt tudom nagyon jó volt nem tudom a pisire jó e?
2013. júl. 15. 22:09
8/21 A kérdező kommentje:
Használtam Liberot is ,de akkor éjszaka szopizott és valahogy nem jött ki.
2013. júl. 15. 22:11
9/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.
2013. júl. 15. 22:11
10/21 anonim válasza:
1-es vagyok.
Nekünk a fehér pampers szívja be a legtöbb pisit. Próbáltunk Liberót, de az mindig olyan, mintha beleizzadna a babám. A babylove a liberóhoz hasonlít, de abba nem izzad bele annyira. Nekünk a zöld és a fehér pampers vált be leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!