2 éves fiam sok vizet iszik éjszaka és reggel fele már kifolyik a pelusból a pisi. Tudok ajánlani jó nedves szívó pelust? Pampers narancssárga és zöld kék, Dm . Es baby love próbáltunk, de nem vált be, csak éjszakára kellene valami nagyon jó fajta.
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 21:53
11/21 anonim válasza:
Ja, még annyi, hogy a Müllerben és a Rossmannban is vannak saját márkás 2 darabos próbacsomagok (150Ft körül). Nem próbáltam még őket, de talán azokat is érdemes lenne kipróbálni.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor a fehéret kipróbálom,a zöldet próbáltam de kifolyik belőle,talán azért ,mert hamisítás mivel Ázsia centerben vettem(vagy kitudja).
2013. júl. 15. 22:26
13/21 anonim válasza:
Pampers Premium Care és a Mülleres Beauty Baby nekünk nagyon bejött. Van belőle 2 db-os mintacsomag is, próbáld ki.
14/21 anonim válasza:
Én bababoltban vettem a zöldet, és nem jött be, pedig eredeti.
15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. júl. 15. 22:58
16/21 anonim válasza:
Nálunk az Aldi saját márkása, Mylove azt hiszem az ász! Soha, de komolyan soha nem folyt még ki belőle semmi, pedig napközben a melegben rengeteget iszik a lányom, hatalmasra megdagad, de semmi más nem történik :)
Szerintem próbáld ki, árban is verhetetlen!
17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. júl. 15. 23:42
18/21 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt éjsaka a fiammal. A pampersnek a felhúzható bugyi pelenkája vált be. Van külön fiúknak és lányoknak való. A dmben veszem 23 dbot 2000 ftért. Van ennek olcsóbb változata, azt a pelenkapont oldalán megtalálod. Ott 10db 490ftba kerül és van olyan jó mint a pampers, ez is bugyipelus.
19/21 anonim válasza:
Nem a pelust kell kicserélni, hanem nem kell annyit itatni éjjel.
20/21 anonim válasza:
Szia! Én nagyon meleg szívvel ajánlom a Müller saját termékét, Beauty Baby pelust, nagyon jó minőségű és nagyon jó ára van. (Mérettől függ a darabszám, mi a 4-est használjuk, 1899 szokott lenni és 40 darabos). Mi mindenfélét kipróbáltunk már, és ez bizonyult a legjobbnak számunkra, éjjel-nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!