Mit vigyek a repülő útra?
Szia!
Nem tudom, van-e babakocsi, vagy hordozó kendő, valamelyik mindenképp jól jön a reptéren, és érdemes felvinni a gépre is, hogy egészen a gép indulásáig pihenhessen benne a gyerkőc, illetve ne rohanjon el. Nekünk például másfél órát kellett a csekkolásra várni, két gyerekre volt 1 babakocsi,olyan álmos volt mindkettő, hogy felváltva pihentek benne.
Víz vagy gyümölcslé legyen nálatok az átvilágításig, bent, a váróban pedig vegyél a gépre inni.
Ami a gépen jól jön:
- víz/gyümölcslé/tea
- takaró
- cumi (ha cumizik)és esetleg egy plusz cumi, ha pl fel-vagy leszállásnál leesik az egyik, és épp nem tudod felvenni
-pelenka, popsitörlő, popsikrém, pelenka feltét
-játékok, könyvek
-esetleg nasi (pogácsa, alma szeletekben, köles golyó stb) ezeket felviheted a DM-ben kapható lezárható zacskóban
- ha adsz neki már, akkor esetleg csoki, amit szopogatni tud a leszállásnál, hogy ne duguljon be a füle, de erre az is jó, ha itatod közben
Hirtelen ennyi jutott eszembe, jó repülést!
Készíts össze egy kis neszeszerbe, törlőkendőt, textil pelenkát,pelenkázóalátétet, 2pelenka, egy body és egy vékony nadrág, ha esetleg át kell öltöztetni. Ez legyen kéznél, hogyha ki kell menned a repülőn a wc-re, ne akkor kelljen összekeresgélni.
-Olyan ital, amit szeret hogy le és felszállásnál igyon belőle így nem fog bedugulni a füle. (babának át lehet vinni a kapun, csak lehet bele kell kóstolnod)
Mi még vékonyra vágott répát szoktunk vinni a nagyobbnak (3éves) és miközben azt rágcsálja szintén dugul ki a füle.
Keksz. Játék. Kedvenc állat.
Babakocsival megyünk a repülőig, azt ott hagyjuk a lépcsőnél, és mikor szállunk le akkor gyorsan magamra kötöm a hordozókendőt és abban viszem le a kicsit, (6hós) amíg meg kapjuk a babakocsit.
Én takaró helyett egy vékony kendőt szoktam vinni, helyhiány miatt, de megteszi a textilpelenka is.
Valami különleges játékot elrejthetsz a táskádban, amit még nem ismer a kicsi, így ha nehezen tudod valami miatt megnyugtatni akkor ez leköti kicsi időre a figyelmét.
Jó repülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!