Babazsúrra milyen enni-innivalót vigyek ahol 1,5-2,5 éves kisgyerekek lesznek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 12:36
1/4 anonim válasza:
Házi szörp, limonádé, vagy jó gyümölcslé. Nasinak apró keksz, teasütik, köztes csokis is, esetleg apró csoki.
2/4 anonim válasza:
Gyümölcs, dinnye, 100 % gyümölcslé, de inkább víz. Egy kis saját készítésű keksz.
3/4 anonim válasza:
Gyümölcslé, víz, barack, dinnye, banán, kukorica, házi keksz-süti, palacsinta, puffasztott rizs, natúr-gyümölcsös joghurt. Mindent bele színes dobozokba, és ők bonthassák ki, hogy melyikben mi van, a szülők meg ujjongjanak a puff.rizsnek, hogy jaj, de szuper:) Így a gyerekek is látják, hogy ez valami nagyon finom dolog lehet, ha a szülők is ennyire szeretik. De ha olyanokat NEM viszel, mint csoki, csokis és mindeféle műanyag töltetű keksz, csokis puding, mogyoró, chips, már jót teszel. 2 éves anyukájaként döbbenetes, hogy szinte csak az utóbbival képes sok anyuka/felnőtt megkínálni egy 1-2 éves gyereket. Ha pedig ezekből az adott szülő nem szeretne adni/nem lehet adni a gyereknek akkor jön a nagy csodálkozás, majd erőltetés, hogy "de miért neeeeem, csak egy kicsiiiiit hagy egyen". Na jó hosszú válasz lett, remélem nem kapok lepontozást a csokiellenesség miatt:)
4/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, kedves 3.! Nem szeretnék ilyeneket vinni, én sem adok a gyerekemnek , max. csak módjával, de olyat szeretnék amit mindenki megeszik. A "biogyerekek" is :). Gyümit mindenképpen viszek. Köszi a válaszokat! írhattok még ötleteket.
2013. júl. 23. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!