Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves Lányomnak mit vigyek...

5 éves Lányomnak mit vigyek be a kórházba?

Figyelt kérdés

Betettem pár darab bugyit, zoknit, pólókat, hogy ne egész nap pizsibe legyen, két nadrágot (rövidet és hosszút) meg pizsamát hálóinget nem szereti! Papucs, wc papír, papírzsepi, fogkefe, fogkrém, tusfürdő és a kedvenc játéka.

Elképzelhető, hogy vakbél műtétje lesz, szerintetek mi kellhet még?

2013. jún. 12. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Evőeszköz, pohár, esetleg mesekönyv.

Jobbulást a kislányodnak!

2013. jún. 12. 14:26
 2/12 A kérdező kommentje:
jaj, köszi, ezt el is felejtettem volna!
2013. jún. 12. 14:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kap-e branült a kezébe, de próbálj laza nyakú, ujjú pólókat berakni neki.
2013. jún. 12. 14:35
 4/12 A kérdező kommentje:
oké, hát laza nyakúak nagyon nincs, vegyesen pakoltam neki, remélem ha délután nem lázasodik be, akkor csak bent alszunk egy éjszakát!
2013. jún. 12. 14:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Törölközőt is tegyél és olyan papucsot, amiben tusol. Ásványvizet is vigyél, és magadnak ennivalót, mert ha benn maradhatsz is vele, enni nem biztos, hogy kapsz.

Ha van valamilyen állandó gyógyszere, azt is vidd magatokkal.

2013. jún. 12. 15:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Gyümölcsöt, műtét után azt hiszem banánt adnak először.

Folyadékot mindkettőtöknek.

2013. jún. 12. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:

evőeszközt, poharat, törcsit már írták, de ezek a legfontosabbak.

szívószálat is mindenképpen vigyél vagy ha még szereti a cumisüveget akkor bátran vidd be, mi is azt vittünk mert nem kelhetett fel.

enyémnek branült tettek be, jól szét kellett cincálni a felsői ujját, hogy a nagy kötéssel beférjen a keze (me megsérül ki kell cserélni, az meg nagy tortúra a kicsiknek, jobb vigyázni rá)

kispárnát és pokrócot is nyugodtan vigyél, magadnak is, nekem olyan jó volt, hogy vittem, kicsit otthonosabban éreztük magunkat :)

magadnak szabadidőnadrág, papucs, szappan, törölköző.

üdítőket vigyél, több litert is mert nem nagyon adnak, kaját meg csak neki, de az is lehet ehetetlen lesz.

ami még nekünk nagyon jó volt, az a sok mesekönyv :) ugye míg ágyhoz volt kötve addig mást nem igen tudtunk csinálni. aztán persze a játszószobában húztuk meg magunkat, az már jó volt :) (mi 6 napot töltöttünk bent :()

ja és lázmérőt, szuszpenziót is tegyél be mumusnak, mi úgy jártunk, hogy egy középfülgyulladást is benyalt, marha lázas volt, de csak fülhőmérőjük volt az ápolóknak amivel nem sikerült megmérni (hol 37et mutatott, hol 39,5öt és ezt így váltakozva fél percenként...) és csak tablettás gyógyszerük volt, azt nem sikerült bevennünk...

2013. jún. 12. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Kórháza válogatja, de érdemes szappant (kézmosáshoz), kéztörlőt, wc-papírt is betenni, mert a legtöbb helyen nem adnak. Folyadékot magadnak, esetleg a kislánynak is olyat, amit szeret. (Nálunk rettenetesen klóros a víz és csak agyoncukrozott, már-már szirupos teát kaptunk...)
2013. jún. 12. 15:52
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó 3 válaszolónak is!

Hát délután nem volt gond, így nem biztos, hogy bent fognak tartani minket!

Hamarosan indulunk, ha valamit elfelejtettünk volna, a Párom szerencsére be tudja hozni!

Ja magamnak el is felejtettem volna pakolni, ha nem szóltok!

Köszönöm mindenki válaszát!!!

Sziasztok!

2013. jún. 12. 15:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szerencsére nem kell befeküdni, mert nem vakbélgyulladása van, hanem csak egy vírus féleséget nyeltünk be, mert most már a Páromnak és nekem is görcsöl a hasam!

Megnyugtatott a Doktornő, hogy a Kisebbem is elfogja kapni, ő se fogja megúszni!

Probiotikumot és fájdalom csillapított kell szednünk!

Üdv Nektek!

2013. jún. 12. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!