Keresztfiam ballag az oviból. Mit vigyek neki ajándékba?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 22:27
1/7 anonim válasza:
Most ezt nem mondod komolyan, hogy ovodai ballagásra akarsz ajándékot venni, meg egyáltalán, hogy elhívtak.
2/7 anonim válasza:
Plüs játékot,tolltartott,valami aproságot .
3/7 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mit szeretne.
VAgy az anyukáját.
4/7 anonim válasza:
Miért kedves első. Amikor én ballagtam oviból, nekem is ott voltak a nagyszüleim és a kereszt szüleim, pedig nem most volt. Kisfiam 3 év múlva ballag, én is meghívom a nagyszülőket és a kereszt szüleit. Lesz egy kis süti , üdítő utána itthon és ennyi. Mégis csak lezárul egy korszak.
Bocsi kérdező, most már te jössz. Szerintem valami iskolához való dolog, vagy kirakó stb, ami úgymond fejleszti, hiszen iskolás lesz.
5/7 anonim válasza:
Én pár évvel ezelőtt iskolatáskát vettem neki! Borzasztóan büszke volt rá, hogy akkor ő már nagy!!! :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez olyan nevetséges. Mert ok a siplomasztóra meghívja az ember a rokonokat, mert ott már van valami teljesítmény mögötte, de oviba meg általános iskolába, szerintem abszolult indokolatlan.
7/7 anonim válasza:
Utolsó, attól hogy te így gondolod, attól ez még más szülőnek fontos lehet!
Sztem az iskolatáska, vagy valami iskolás felszerelés nagyon jó ötlet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!