Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Keresztfiam ballag az oviból....

Keresztfiam ballag az oviból. Mit vigyek neki ajándékba?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Most ezt nem mondod komolyan, hogy ovodai ballagásra akarsz ajándékot venni, meg egyáltalán, hogy elhívtak.
2013. máj. 13. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Plüs játékot,tolltartott,valami aproságot .
2013. máj. 14. 07:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg, hogy mit szeretne.

VAgy az anyukáját.

2013. máj. 14. 07:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért kedves első. Amikor én ballagtam oviból, nekem is ott voltak a nagyszüleim és a kereszt szüleim, pedig nem most volt. Kisfiam 3 év múlva ballag, én is meghívom a nagyszülőket és a kereszt szüleit. Lesz egy kis süti , üdítő utána itthon és ennyi. Mégis csak lezárul egy korszak.

Bocsi kérdező, most már te jössz. Szerintem valami iskolához való dolog, vagy kirakó stb, ami úgymond fejleszti, hiszen iskolás lesz.

2013. máj. 14. 08:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pár évvel ezelőtt iskolatáskát vettem neki! Borzasztóan büszke volt rá, hogy akkor ő már nagy!!! :)
2013. máj. 14. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez olyan nevetséges. Mert ok a siplomasztóra meghívja az ember a rokonokat, mert ott már van valami teljesítmény mögötte, de oviba meg általános iskolába, szerintem abszolult indokolatlan.
2013. máj. 14. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, attól hogy te így gondolod, attól ez még más szülőnek fontos lehet!

Sztem az iskolatáska, vagy valami iskolás felszerelés nagyon jó ötlet!!

2013. máj. 14. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!