Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislánynak kiskonyha ajándékba?

Kislánynak kiskonyha ajándékba?

Figyelt kérdés

Örülnétek,ha kislányotok kiskonyhájához kapna bútorlapot (nagyszülőktől) és abból csinálnátok meg (szülők)?

Mi így csináltuk meg neki, de itt gyakorin sokan lehurrogtak, hogy milyen nagyszülő az, aki bútorlapot ad ajándékba. Mire az ajándékozásra került a sor kiskonyhát kapott, kész lett addigra. Már időben elhoztuk a bútorlapokat és időben is kész is lett. Mi örültünk, hogy így olcsón össze tudtuk hozni és a gyerkőc is örül neki.

2013. jan. 4. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te figyu, most az számít, hogy itt mit írnak és hányan hurrognak le, vagy az, hogy a gyerek örül neki és te is ezt látod jó megoldásnak?
2013. jan. 4. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én gyerekeim SEMMIT sem kaptak karácsonyra a nagyszüleitől (férjem szülei) sőt még karácsonyfát se állítottak idén:(
2013. jan. 4. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ha örül neki a gyerek,akkor simán,és olcsóbba is jön,mint megvenni,és jobban is néz ki,szerintem
2013. jan. 4. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:

a gyakori nem mérvadó. vegyes társaság, arctalan, névtelen észosztók vannak itt

remélem nem a terhességedtől a gyerek érettségijéig itt fogsz mindenről véleményt kérni az ősanyáktól, akik megmondják a tutit

2013. jan. 4. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
24%

nekem a nagyobbikom anyósomtól egy polcot kapott (40.000 Ft). meg van az egész szoba bútora, de ez a polc hiányzott még. így ö megrendelte és karácsony elött jött.

A kisebbiknek is valami értékeset akart, hiányzik még a függönye és a lámpája de mivel még nincs meg mi lesza dekoráció így nem akartam ilyeneket venni. így pénzben kaptuk meg. valószínü etetöszéket kap olyat mint a tesójának van (stokke)

2013. jan. 4. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Én örültem volna, mert mi pont ezt adtuk karácsonyra a kislányomnak (saját készítésű ajándék konyhát) és jól jött volna, ha nem kell megvenni a bútorlapot!
2013. jan. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!