Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves kislánynak milyen...

1,5 éves kislánynak milyen ágyat érdemes venni?

Figyelt kérdés
Szivacsos - kihajthatós kanapét szerettünk volna, de arról lebeszéltek. Van ötletetek? Olyan kellene, amiről nem tudna nagyot esni! (Sosem aludt kiságyban, hanem mellettem, de már visszatérnék a közös hálóba - és eddig miattam és a párnák miatt nem esett le sosem).
2013. jan. 1. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

A lányomnak ilyen van. Egy évesen kapta. Nagyon jó, ha egyszer egyszer le is esett, nem magas, nem ütötte meg magát. Meg kényelmes, elég széles, a hossza meg állítható.

De ez most a magyarországi Ikeában épp nincs.

2013. jan. 1. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Unoktesómék úgy oldották meg mikor kicsi volt a gyerek /2 év körül/, hogy vettek egy nagy matracot és azt lerakták az ágy mellé. A gyerek onnan már nem tudott hova esni, és mégis elaludt mindig.
2013. jan. 1. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
[link] nekünk ilyen van.1-2szer leesett,de én úgy oldottam meg,hogy párnákat tettem az ágy mellé..A leesésekből konkrétan annyit érzékelt,hogy visszatettem az ágyba..mert arra felkelt,de az esésre nem..
2013. jan. 1. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

A kislányom ilyet kapott. Nagyon alacsony és gyorsan megtanult belőle biztonságosan kimászni.

2013. jan. 1. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmi van nekünk, egyszer sem esett belőle. Ha aggódsz az esés miatt, lehet párnát tenni a lyukas részbe.

2013. jan. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!