Görkorcsolya, jégkorcsolya? Milyet érdemes venni 3-4 éves kislánynak? Honnan vegyem? Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
Első gyerek. Nekem nem volt, nincs.2012. nov. 5. 17:33
1/5 anonim válasza:
görkorit én biztos nem vennék a 3 évesemnek, szerintem nagyon korai. esetleg 2 élű korit.
szerintem amire figyelj ha ilyet tervezel, hogy bukósisak és a térd-könyök védő ne maradjon le ;)
2/5 A kérdező kommentje:
Perzse: védőfelszereléssel! Köszi. 1,5-2 éves kora óta naponta min.10-szer emlegeti, kéri. Ezzel fekszik, ezzel kell. Aztán, ha még lát is valakit...Nagyon jó mozgású , erős gyerek.
2012. nov. 5. 17:48
3/5 anonim válasza:
Az enyém 4 évesen kapta a görkorit, nagyon ügyes volt vele. Olyant vettem aminek a kerekei variálhatók, szerelhető 1 sorba is, de szerelhető úgy is hogy 2 kerék egymás mellett hátul egy középen elöl, így könnyebben megáll vele és könnyebben tanul vele menni.
Én speciel a Tescoban vettem 5 ezer forintért soha semmi gondunk nem volt vele, tök jó minőségű, szuperül tartja a bokáját, nem gagyik az alkatrészei. Most is van, láttam, mert a napokban nézegettem a jégkorikat.
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, elfelejtettem írni, hogy védőfelszereléssel (sisak, csukló, könyök és térdvédő)és hord táskával együtt volt ennyi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Láttam, csak nem tudtam, hogy varriálhatók a kerekei. Nagyon szép! :) 16-cm-res talpacskára 28-as? (Talán kicsit még nagy, de havonta-kéthavonta egy méretet nő a lába. Nagynövésű kislány).
2012. nov. 5. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!