Lego dupló? Van alapcsomag? Hogyan érdemes vásárolmi, mivel kell kezdeni?
Van valami alapcsomag,amit meg kell először venni,ahhoz hogy utána tovább lehessen bővíteni,vagy hogy is működik ez??
Más fajta építője van már, 2 éves lánynak vennénk karácsonyra.
Én vettem egy adag legot, ami csak kockákból, alaplapból áll, majd ehez vettem olyan szetteket, amiben vannak emberek, állatok.
Ahoz hogy tudj egy házat, vagy bármit építeni, kell egy 3-4 db 50 db-os kocka csomag.
Teszveszen vaterán lehet használtan kapni kg-ra adják!
Én pedig a szettekkel kezdtem, amikben állatok, emberek vannak, és ahhoz vettem egy 80 db-os kockakészletet. Az én lányomat ugyanis már az elejétől jobban érdekelték az állatok és figurák, mint maga az építés. Egy nagy zöld alaplapot is érdemes venni.
Nálunk a kedvenc játéka, hogy felépítjük a doktornéni rendelőjét, ehhez kell a nyuszi+doktornéni szett, a nagymama+tyúk szett és 2 fehér kocka (egyik hosszabb az asztal, másik a szék), illetve állatok. A tyúk szettből vesszük az ajtót, tetejére rakjuk a két tetőt, és már kész is a rendelő. Jönnek az állatok, 2 éves kislányom mondja, hogy melyiknek mi a baja, a doktornéni meg meggyógyítja. Ezzel vagy fél órát is el tudunk szórakozni, nagyon szereti. Szóval nem feltétlenül kell sok kocka, hogy jót tudjatok játszani. Egyszerre megvenni egyébként nagyon költséges, nekünk több mint 1 év alatt jött össze több készlet, lehet kérni szülinapra, karácsonyra, stb a rokonoktól. Így könnyebb, mintha egyszerre és csak neked kéne megvenni.
Két hetente épít valamit a duplóból a fiam, a fa építőkockát meg minden áldott nap használja. Szerintem a sima legó sokkal jobb és tovább használható, én megkértem a családot, hogy kíméljenek meg idén karácsonykor és ne vegyenek duplót. Amúgy pont úgy van ahogy az előttem szóló írta, a tűzoltóautó lakókocsi... csak úgy van, mert még semmit nem csinált vele, az 1000 Ft.os gagyi tűzoltóautóval meg játszik. Egyszerűen nem is értem.
Ha van másfajta építője akkor én csak figurákat vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!