Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ha egy 4 éves kislány...

Normális ha egy 4 éves kislánynak izzadság szaga van?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem az, de elofordul. A b.nom kisfia 3 eves volt es neha olyan budos szegeny! Most is izzadekony de mar 12....
2012. dec. 29. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
előfordul, hallottam már róla. Az én fiam is iszonyat izzadós, a papucsban izzad a lába, mikor az enyém lefagy. Ráadásul estére mindig fura szaga van, és az ágyneműjét is gyakran kell cserélni, mert beszagosítja. Nappal nem büdös, nem tudom, mit csinál magával estére.
2012. dec. 29. 14:17
 3/8 A kérdező kommentje:
esetleg valaki kérdezett e már erről orvost?
2012. dec. 29. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Itt hormonális gondok vannak!
2012. dec. 29. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
A lányom 3 éves és ő éjjel izzad néha annyira meg, hogy reggel is van fejmosás, különben nagyon büdi. Nem gondoltam, hogy ezzel gon volna...vagy igen?
2012. dec. 30. 03:28
 6/8 A kérdező kommentje:
mindenki izzad,csak fura hogy a kislányomnak sokszor olyan a hónaalj szaga mint egy dokkmunkásnak.Ezért voltam kíváncsi több véleményre,hogy kinek hogy van ez..mert ennek lehet orvos lesz a vége?
2012. dec. 30. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kérdést megérne a dokitól!
2012. dec. 30. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem furdetik persze hogy büdös lesz.
2013. márc. 8. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!