Normális ha egy 4 éves kislánynak izzadság szaga van?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 14:08
1/8 anonim válasza:
Sajnos nem az, de elofordul. A b.nom kisfia 3 eves volt es neha olyan budos szegeny! Most is izzadekony de mar 12....
2/8 anonim válasza:
előfordul, hallottam már róla. Az én fiam is iszonyat izzadós, a papucsban izzad a lába, mikor az enyém lefagy. Ráadásul estére mindig fura szaga van, és az ágyneműjét is gyakran kell cserélni, mert beszagosítja. Nappal nem büdös, nem tudom, mit csinál magával estére.
3/8 A kérdező kommentje:
esetleg valaki kérdezett e már erről orvost?
2012. dec. 29. 14:19
5/8 anonim válasza:
A lányom 3 éves és ő éjjel izzad néha annyira meg, hogy reggel is van fejmosás, különben nagyon büdi. Nem gondoltam, hogy ezzel gon volna...vagy igen?
6/8 A kérdező kommentje:
mindenki izzad,csak fura hogy a kislányomnak sokszor olyan a hónaalj szaga mint egy dokkmunkásnak.Ezért voltam kíváncsi több véleményre,hogy kinek hogy van ez..mert ennek lehet orvos lesz a vége?
2012. dec. 30. 11:31
7/8 anonim válasza:
Szerintem egy kérdést megérne a dokitól!
8/8 anonim válasza:
Ha nem furdetik persze hogy büdös lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!