Mit adnál a 6 éves kisfiúnak ajándékba, hogy a nővére ajándékára ne legyen féltékeny?
Figyelt kérdés
6 (fiú) és 10 (lány) éves gyerekek,karácsonyi ajándékokban gondolkodunk nekik.
A nagykislány ékszert kap,avonban van kislányoknak való nyaklánc,szivecskés kinyitható,beletesz amit szeretne,oda lesz meg vissza.
Az öccsének viszont tanácstalanok vagyunk.Eddig hasonló jellegűt kaptak (fiús épitő-lányos építő, autó-baba,stb).
Igazából rengeteg játékuk van.A kisfiúnak ékszert biztos hogy nem,kicsi még ahhoz.
2012. dec. 10. 14:29
1/6 anonim válasza:
Hat évesen lehet már ékszert venni neki. pl fülbevaló
4/6 anonim válasza:
Ha az ékszerre féltékeny lesz, akkor vegyél neki szoknyát.
na meg mi van, ha féltékeny?
meg kell tanulni, hogy mást kapnak.
5/6 A kérdező kommentje:
Kisfiúnak fülbevaló? Szerintem jövő karácsonyra már nem várnának minket...(jogosan)
A linkeken nagyon jók vannak.
Játékboltok felén nagyon gagyik,szinte csak kocsi és épitő van fiúknak.Lehet rendelni fogok akkor.
2012. dec. 10. 14:51
6/6 anonim válasza:
Rendelj nyugodtan, én pénteken rendeltem, holnap érkezik. Még nem csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!