3 éves kisfiúnak milyen nemű babát vegyek ha most fog születni kislány testvére?
Elvileg kisfiút vennék neki, csak megfordult a fejemben, hogy ha lánytestvére születik akkor lehet, hogy a lány baba jobb lenne most?
Szerintetek?
Baba? Erre vágyik,vagy ez csak a te ötleted?
Én csak magamtól ne vennék neki babát,akkor már inkább egy kedves mackót...ilyesmit.De nem babát.
Állandóan egy régi babával fürdik, ami kb 12cm hosszú és mindig bele megy a víz. Nem tudom mikor fog belebüdösödni. Ez a baba, amit kinéztem ez fürdethető és gondoltam neki is lesz egy babája, mint nekem.
Rossz ötlet fiúnak? Szereti a babákat, de attól még az autók a szívszerelmei :)
Mert mi baj van azzal,hogy fiú babával játszik??
Miért baj az,hogy már kiskorban kialakul a gondoskodás??Maximum egy nagyon jó Apa lesz belőlle!Ráadásul nagyon is aktuális a téma most úgyhogy még talán segít is egy kicsit felkészíteni a kistesóra...
Nagyon sok anyuka írja,hogy a fia játékkonyhával játszik vagy azt vesz neki karácsonyra!!Sztem semmi baj nincs ezzel!
Kedves Kérdező!
Én a te helyedben lány babát vennék neki ha kislány lesz a kistesó!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!