2 - 2,5 - 3 éves kisfiadnak mit veszel ajándékba vagy mostanság mivel játszik?
2 éves kisfiam legó duplót kap a nagyitól,olyan nagy dobozosat,szerintem valami alap összeállítás lehet,meg vödrös színes építőkockát.Mi barkácskészleten gondolkodunk,de még nem néztem szét.Autót is biztosan kap,azokat nagyon imádja.
Mostanában szeret könyveket lapozgatni,meg golyóvezetővel játszani,meg persze autózni :)
Nekem 2,5 éves a fiam, nálunk már megvan az ajándékok 90 %-a.
Tőlem: Hot Wheels autópálya dinos, pont azért , mert olyat akartam amit lehet bővíteni+Elefun lepkefújó társasjáték+fakopáncsos horgász"tó"
Tesómtol: távírányítós autó+helikopter
Anyumtól: dobszett, puzzle
Apumtól: mentőautó ami hangot ad zenél, hordágy , emberke van hozz, nyitható minden ajtó+ bob a mesteres gyurmaszett
Anyósoméktól: szines mágnestábla+rendőrautó
Sógoromtól: ezt még nem tudom
Ex sógornőmmtöl: valamilyen utépítéses szett, markolóval, betonkeverővel
Amivel szeret játszani: lego, konyhája, szétszerelehető helipoter van hozz elemes csavarhózó, és azzal lehet a csavarokat kiszedni, imádja, mindenféle autók.
Ezek jutottak eszembe.
Szia!
Az enyém 28 hónapos lesz Karácsonykor.
Már vettem neki egy Lego Duplo rendőr autót.
Repteres szettet: kb. 30 cm a repülő, hangot ad, hozzá 3 féle autó (csomagszállító…).
Még nézegetek neki egy nagy tűzoltóautót (szintén elemes), könyvet, fürdős játékot (kádra, csempére ragasztható autós puzzle).
Őt most leginkább csak az autók, járművek kötik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!