Ekkora szemétséget csináltam? Nem fogadsz szót nem megyünk sehová!?
Lanfear: 2 napja megvettem Jo Frost könyvét, ő a Szuperdada, akinek a műsora megy valamelyik csatornán és nagyon jó ötletei vannak, hogy miként lehet jól nevelni a gyerekeket.
Nagyon ajánlom, mert 5-6 éves korig vannak benne tippek és szinte minden problémára. Konkrétan annyira lekötött, hogy 1 este alatt kiolvastam :)
Köszi a válaszokat.
Nagyon nyűgös voltam, és tele volt a törpöm.
Talán jobban vágytam a strandra, mint a kicsik, és az indulásból éreztem, hogy se pihenni, se élvezni nem fogom a kicsik miatt.
Azért is gőzöltem be, na meg van pár életvitelt érintő változtatásom ami még megvisel, rossz szokás elhagyása. Ami plusz feszültség volt.
És érzékenyen érintett, hogy a napi rutinosan működő kis csapat nem akar működni. Pl ma csak rájuk szóltam, hogy villámot megszégyenítően tegyék vissza a játékokat a zsákba, és lássunk csodát, minden a helyén, vita sincs belőle, se szankciók, se se se. Csak összepakoltak.
Vagy hiszti nélkül tudomásul vették, hogy a gépet nem mese miatt kapcsoltam be, csak gyorsan futok egy kört a neten, és megyünk el. Egyedül a reggeli elfogyasztása nem a kicsikre vallott, mert a hátuk is grízes lett, de asszem túlélem már a kicsiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!