Mennyit költesz az idén a gyermeked szülinapjára?
6-os vagyok,és nem értem hogy miért lettem lepontozva??
Mindenki 100%-os,csak én nem.De miért?
Én is a kérdésre válaszoltam!!!
5 éves lesz a fiam ,ajándék: arckifestő,libikóka,lego : 12.000ft
torta:5000ft,aprósütemények 3 fajta:5000ft
pináta: 2000ft
dekor,papír tányér stb:4000
első szülinapi buliját fogjuk tartani 3 hét múlva 12 gyerek lesz
Márciusban volt a második szülinapja a fiamnak.
Új motort, homokozójátékokat, Playmobil kiegészítőket, kerti játékokat (apróságok), krétát, kifestőt, fa kirakót kapott.
Kb. 10 000 Ft volt az egész.
A családi összejövetelt nem számszerűsítettem (a kaját én csináltam, anyósom sütött 3 fajta sütit), hidegtál volt, a torta 5000 Ft volt.
A hét végén lesz a 3 éves kisfiam születésnapja.
Mi nem tartunk bulit, illetve a következő hét végén a kis barátjával és a szüleivel elmegyünk együtt egy közös hajókirándulásra Szentendrére.
Idén egy rollert kap (kb. 6 eFt-nak megfelelő összegért hozza apuka, aki külföldön dolgozik), vettem neki LOGICO játéktáblát és hozzá a 3-4 éves lapokat, valamint a LÜK BAMBINO szetteket (kerettel és nagyon sok lappal).
Ezek a fejlesztő játékok kb. 13-14 eFt-ba kerültek (akciósan meg a könyvvásáron vettem meg őket).
A csomagban még lesz mesekönyv, színező, matricás füzet kb. 2-3 eFt-ért.
Süteményre, kellékere is költünk még, összesen 30 eFt-ta jön ki, de mind a rollert, mint pedig a fejlesztőket hasznosnak és hosszabb távú és hasznos "befektetésnek" gondoljuk.
Lehet ennél jóval többet is költeni, de ha valaki kevesebbet költ, annak sincs oka szégyenkezni- mindenki annyit és azt vesz a gyerekeinek, amit akar és megengedhet magának.
Az élmény, a hangulat, a közösen töltött idő (akár később is a kapott játékokkal) meghatározóbb számunkra, mint a "party"- az én 3 évesemnek nincs 10-20-30 "barátja", 1-2, akikhez ragaszkodik.
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!