Mit vettél, vagy csináltál gyermeked egy éves szülinapjára?
Nekem most júliusban lesz egy éves a kisfiam.
Csinálunk neki két(egyet egyik nagyszülőnél, másikat a másiknál) szülinapi ebédet. Úgy gondoltam feldíszítem a lakást itthon meg a mamáéknál, kap tortát és arra tüzijátékot.
Minden rokontól (aki megkérdezi, hogy mit szeretnék)pénzt kérek, őszi-téli ruhákra.
Mi egy csattogós lepkét veszünk neki, meg elvisszük apával az állatkertbe.
Sütöttem neki egy finom és aranyos tortát, meghívtuk a szűk családot (15 fő), ruhákat, játékokat, könyveket és fülbevalót kapott, és én varrtam neki egy tortát, aminek a szeleteit szét lehet szedni és összerakni (tépőzáras).
Igazán ő azt értékelte, hogy a középpontban volt. :-)
Most június végén volt 1 éves a kisfiam. Kertben bográcsoztunk a családdal. Volt egy cukrászati tortája, és egy amit én sütöttem, mindegyiken gyertya és tüzijáték.
Amiket kapott:
- tricikli
- építő kocka
- keménylapos könyvek
- zenélő kormány
- dömper
meg pár apróság. Élvezte az egész napot, hogy mindenki csak rá figyel, sokat játszottunk és sétáltunk.
Én 2 tortát vettem, egyet neki,a mitből ehettt, meg egyet a felnőtteknek. Volt a család(nagyszülők, tesók), illetve 2 baráti házaspár a gyerekekkel, velük amúgy is összejárunk. kb 20 voltunk:-) persze kint szakadt az eső, így bent voltunk mindannyian:-) tesóm nagy pizzasütő, így pizza volt a menü, gyerekek, felnőttek egyaránt élvezték:-)
miket kapott:
ruha, pénz, játék fúró, írótábla, kisautók, seprű, lapát, sapka, keménylapos könyvek, fp teknős, fr ugráló zebra(vateráról), kagylós homkozó-medence.
MAgát aanyüzsit élvezte:-)
dekoráció, 100 db lufi volt, amit 5 csomagokba kötöttem, és úgy felkötözgettem ide-ode a szobába, meg egy Boldog Szülinapot felirat.Lufinak az összues gyerek örült, kaptak hazafele egy 5 csomagot, hát madarat lehetett velük fogatni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!