Gyermeked 2 éves szülinapjára milyen ízű tortát kapott?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 14:31
1/9 anonim válasza:
csokis piskótát kentünk meg tejszinhabbal és erdei gyümölcsöket tettünk rá a tetejére pedig dekor cukrot
2/9 anonim válasza:
Nekünk nemsokára jön a 2. szülinap. Én túrótortára gondoltam, sok gyümölccsel a tetején :) (1. tortája volt csokitorta).
3/9 anonim válasza:
Volt több is, de mivel nem szereti az édes dolgokat csináltam neki virslitortát sok paradicsommal. Bár nem az a klasszikus szülinapi torta, mégis nagy sikere volt:)
4/9 anonim válasza:
szia! A 2. szülinapján orosz krém tortája volt ló alakú! A 3. -on pedig puncs és katicabogár alakú
6/9 anonim válasza:
Tej és mogyoró allergiánk van, így környékünkön (pedig Kecskemét nagy város) egy cukrászda van, ahol tejmentes tortákat csinálnak és hatalmas csoki tortát kapott, kisautóval a tetején :-) Nagy tüzijátékkal. Nagyon boldog volt :-)
7/9 anonim válasza:
Nálunk 3 hét múlva lesz a 2. szülinapja feketeerdő tortája lesz szép marcipánfigurákkal és mellé még joghurt torta és narancs torta meg sok sok süti..Tavaly az elsőre gesztenye tortát kapott,de nem ízlett annyira senkinek sem..
9/9 anonim válasza:
Katicabogár torta volt ima piskótából epres-tejszínes krémmel, marcipán borítással. Mi csináltuk apával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!