Hiszti, ajulasig?
Figyelt kérdés
2eves lanyom nagyon hisztis, es mondta mar korabban az orvosunk, hogy ilyenkor figyeljuk, vesz-e levegot... Nos du nem ervenyesult az akarata, hiaba fujtam az arcaba, nem vett levegot, eloszor lilult, utana szemei fel, es razasra tert magahoz. Ez egy 10mp volt.
Ugye ezt ki fogja noni? Van itt olyan anyuci, akiknek a gyerkoce igy 'viselkedik'? Hogy tudjatok kezelni? Nagyon megijedtem, azota is remegek...:(
2013. júl. 21. 19:05
11/15 anonim válasza:
Én ilyenkor fejjel lefelé lógattam, semmi más nem használt.
12/15 A kérdező kommentje:
Ajajj.. Mi lesz velunk 2 ev mulva? Engem eszik meg reggelire? :)
2013. júl. 21. 20:20
13/15 anonim válasza:
Kb 4 évesen növik ki a gyerekek, írtam picit feljebb.
Ha néhányszor nyakonöntöd, valószínűleg le is fog szokni a hisztizésről.
Amúgy a "látta orvos" nem elég arra, hogy kiszűrjék az epilepsziát. Ahhoz teljes kivizsgálás, és több napos megfigyelés szokott kelleni.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, utolag lattam, hogy irtad a 4 eves kort, csak telefonrol mire bepotyogtem a valaszt, nem lattam. Ugy ertettem, hogy latta orvos, hogy volt EEG vizsgalat, egy fel delutant figyeltek, jatek, eves kozben.
2013. júl. 22. 10:42
15/15 anonim válasza:
Az én fiam is ilyen szintén 2 éves és képes magát annyira behisztizni hogy nem vesz levegőt. Először én is halára rémültem, szüleimnél élünk és neki kiabáltam hogy anyu nem vesz levegőt. Oda rohant átvette és a karján hasra fogta úgy kezdte a fenekét ovatosan paskolni meg a hátát dörzsölni. Utána az arcába fújtunk. Nálunk ezek beválltak. Mostanában be viszem a fürdőbe és megmosom az arcát. Én is remélem hogy kinövi de sajnos nagyon dacos gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!