Na most erre hogy lépjek? Hisztikezelés
Figyelt kérdés
4 éves lányom dühöngve jött ki a szobájából hogy ő nem tudja leírni a nevét, hogy neki semmi sem sikerül. Mondtam neki hogy neki még nem is kell tudnia leírnia mert azt majd a tanító néni az iskolában megtanítja neki. erre elkezd sívítozni veszekedni hogy az unokatesó aki 6 éves nagycsoportos az bezzeg tud és őt megtanította... hát még ő sem tud és gondolom mennyire tanította meg. mondtam a lányomnak hogy akkor megmutatom hogy kell leírni a nevét és másolja át. Erre megint jött a hiszti hogy ő tud írni meg aztán már mindenféle hülyeség előjött elkezdett hisztizni de már azt sem tudta hogy min hisztizik. Most hogy kellett volna reagálnom erre? hogy ő meg akar tanulni írni de végülis nem hagyja hogy segítsek neki. bár nem is akarnék mert szerintem 4 évesen ráér ezzel foglalkozni.2013. júl. 18. 08:39
1/3 anonim válasza:
En ilyenkor fel szoktam állni és otthagyom. Esetleg elrakom a papírt, tollat (vagy épp azt, amivel baja van).
Pl. kér inni, utána rájon a hiszti, hogy másik pohárban kéri, utána megint másik pohárban kéri. Na ilyenkor felállok, elrakom az innivaló (így nem kap semmit) és otthagyom a konyhában, átmegyek a másik szobába.
2/3 anonim válasza:
Igen..nalunk most a ruhak9n megy a nyuglodes legtobbszor..rajta van pl a pizsi nem akar feloltozni rendes ruhaba amit eloveszek neki..megy valaszt maganak amit aztan szinten nem akar fel venni majd keri azt amit en valasztottam mire leveszem a pizsit rola megy egy 3ik ruhaert vagy eppen visit a pizsiert...egyedul akarja felvenni de nem megy segitenek de csak sir..a fiam meg csak 2 es fel eves de ilyen helyzetekben mindig rovidre zarom azzal hogy a hiszti targyat elveszem,elteszem vagy en dontok helyette mert latom hogy keptelen ra..igy egy 5 perces musirassal meguszom..ha engedek neki vagy probalom kiengesztelni elszalad a lo es kezdodik az orulet:-) esetedben en is inkabb elvennem a papirt meg a tollat..majd kesobb megkapod kicsim ha lenyugodtal es eltalalod mit akarsz mondat kisereteben.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ. hasonlóan oldottam meg, nem foglalkoztam vele. így egy idő után abbahagyta. borzaszto hogy ilyen hülyeségeken ki tud akadni.
2013. júl. 18. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!