Hogyan lépjek túl ezen a féltékenységen?
Figyelt kérdés
3 hónapja vetéltem, azóta sajnos még nem sikerült teherbe esni.. sajnos a vetélés után minden ismerősömre, barátomra féltékeny vagyok, akik terhesek. Tudom, hogy ez nem jó, de egyszerűen nem tudom túltenni magam ezen.. kérlek, segítsetek!2013. jan. 6. 23:14
1/2 anonim válasza:
Én is féltékeny vagyok! De legjobb barátnőm ( Óvodás korunk óta legjobb barátnők vagyunk ) terhes lett utánam talán 1-2 hétre tudta meg. Én elvetéltem. Ő neki már szépen nől a pocakja egy ideig bezárkóztam mert engem ez nagyon felkavart. Majd egyszer csak átjött hozzám és örültem, hogy mellettem van. Igaz eleinte féltékenykedtem de örülök, hogy neki lesz babája.Nehéz volt nem féltékenykedni de azzal nem érek el semmit..Én sem adtam fel csak picit magamba zuhantam. :)
2/2 anonim válasza:
Ez normális, míg teherbe nem estem, én is gyűlöltem minden kismamát. Koncentrálj inkább magadra, gyászold meg, és sikerülni fog neked is. Csak ne csüggedj és ne görcsölj rá a témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!