Hiszti, ajulasig?

Figyelt kérdés

2eves lanyom nagyon hisztis, es mondta mar korabban az orvosunk, hogy ilyenkor figyeljuk, vesz-e levegot... Nos du nem ervenyesult az akarata, hiaba fujtam az arcaba, nem vett levegot, eloszor lilult, utana szemei fel, es razasra tert magahoz. Ez egy 10mp volt.

Ugye ezt ki fogja noni? Van itt olyan anyuci, akiknek a gyerkoce igy 'viselkedik'? Hogy tudjatok kezelni? Nagyon megijedtem, azota is remegek...:(

2013. júl. 21. 19:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ha hisztizik a fiam van hogy nem vesz levegőt.szerencsére még sosem ájult el miatta.nekünk bevált a fújás,de nagyon hasznos még az is ha a nagy hiszti közepette hírtelen leöntöd egy pohár hideg vízzel.nyugi utána úgy meg lepődik hogy egyből vesz levegőt
2013. júl. 21. 19:10
 2/15 anonim ***** válasza:
első vagyok.de amúgy ezt kinövik
2013. júl. 21. 19:11
 3/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem ertjuk, miert ilyen hisztis, bar a bolcsode szerepet jatszhat ebben!?
2013. júl. 21. 19:14
 4/15 A kérdező kommentje:
Ugy ertem, hogy latja mastol a toporzekolast..
2013. júl. 21. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
persze egymástól eltanulják ezeket a dolgokat is.tényleg próbáld ki a pohár hideg vizet.ha a fújás nem segít nektek
2013. júl. 21. 19:20
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Én nem akarok szívtelennek tűnni, és hála az égnek az enyém még csak pocakban van, de amikor hisztizik nem lehetne a csap alá tenni egy adag hideg víz alá? Csak mert ennél a lilulásnál még az is jobb. És talán ha 1-2 megcsinálnád vele nem hisztizne ennyiszer. Tényleg nem akarok szadista állatnak tűnni, de ettől a lilulos dologtól én is frászt kapnék. (és persze, hogy még hisztisebb lesz mert tudja , hogy félsz és úgy is mindent meg kap ha kellően hisztizik)
2013. júl. 21. 19:21
 7/15 anonim ***** válasza:
bocs, bocs most látom, hogy mások is javasolták a hideg vizet.
2013. júl. 21. 19:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Affektív apnoe. 4 éves kor körül kinövik. Előfordulhat hiszti miatt, de erős nevetés, vagy ijedtség hatására is.

Ha más nem működik, öntsd nyakon egy deci hideg vízzel. Igen, vizes lesz, de legalább nem ájul el. És kb 2-3 alkalom után leszokik róla (vagy nem).

Használhat a hirtelen pozicióváltás is (állásból fektetni, és fordítva). A lényeg, hogy meglepődjön.

Amúgy ártalmatlan jelenség, de első látásra simán epilepsziát lát bele sok szülő, így nagyon rémisztő tud lenni. Ha gyakran előfordul, nem árt egy neurológiai kivizsgálás.

2013. júl. 21. 19:30
 9/15 A kérdező kommentje:

Mondjuk hozzatennem, hogy nem volt ilyen akaratos, hisztis gyerek, egy angyalkat adtam be a bolcsibe. Csap, vag, ut, rug, ha raszolok, mint ma, akkor az ajulas. Mindenkepp megfogadom ezt a vizes dolgot, koszonom. Csak ezek utan felek vele barhova is menni...

Boltba is hiszti, szinte mindenhol :(

Meg annyi lenne a kerdesem, hogy ezt hany eves korukra novik ki a gyerekek?

2013. júl. 21. 19:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Koszonom, nem epi gyanus, egyeb ok miatt mar a mult honapban latta orvos:)
2013. júl. 21. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!