Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért utánozza sok szülő...

Miért utánozza sok szülő gúnyosan a gyerekét, ha sír, hogy még jobban elkeseredjen szegényke?

Figyelt kérdés

Valami nem sikerült a gyereknek, elkezd sírni, a szülő mondja neki, hogy fejezze most rögtön be, erre sír még a gyerek.

Erre a szülő elkezdi utánozni ilyen gúnyos hangon, hogy "emememebebebebeheeeeenyenene..!!!" hangosan, erre a gyerek megáll 1 pillanatra, majd még jobban elkezd sírni!

Istenem! Miért kell szegény gyereket ilyennek kitenni? Én már előre látom, hogy ha a szülő(főleg férfiak csináljákl ezt) hogy a gyereknek ez most sz*rul fog esni.

Erre szomszédom is csinálja szegény gyerekkel.

Vagy a gyereknek ez nem baj? Mert én nem szeretem mikor mondok, vagy csinálok valamit, és valaki gúnyosan elkezd utánozni...

óvodás szint.

2013. júl. 21. 10:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
de be is fejeztem ezt a témát nem vitatkozom ezen úgyis felsleges
2013. júl. 21. 14:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Inkább felteszel egy külön kérdést a te szájízed szerint megfogalmazva, hogy idegenek vállon veregessenek, milyen csodás anya is vagy, ellentétben a többi szerencsétlennel.

u.i: Egyébként a másik vislekedésének az utánzása/ kifigurázása szerinted mi, ha nem csúfolódás? Még jó, hogy te szoktál itt mindenkit le dedósozni, aki nem ért veled egyet...

2013. júl. 21. 14:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha hisztizik a gyerek, figyelemelterelésnek simán jó. Nálunk volt, hogy apa is rázendített, a gyerek meg elkezdett nevetni, hogy alig bírta abbahagyni. Értette a poént.

Viszont ha látom, hogy azért hisztizik, mert valamit próbál, de nem megy neki, akkor megmutatom, hogy hogyan csinálja, hogy jó legyen. Vagy rávezetem, de mindenképp segítek, és megnyugtatom.

Szóval céltalan hisztinél nem gond. Amúgy meg van jobb megoldás is.

2013. júl. 21. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Én szoktam utánozni ha hisztizik, nem gúnyosan inkább viccesen. Olyankor nagyon jókat nevet és már el is felejti mi baja volt.
2013. júl. 21. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miről beszélsz 84%os,de látod nem csak én terelem el ezzel a gyerekem figyelmét a hisztiről...
2013. júl. 21. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!