Megfázott a csemete, sokat kéne innia, de nem hajlandó. Valami jó tipp?
1. ne erőszakold, mert csak azért is tiltakozik.
2. sózd jobban az ételt, vagy adj sós rágcsát kivételesen, inni fog, mint a béak.
3. igyál előtte sokat
4. ne aggódj, a drasztikus módszert később is kipróbálhatod, én ezzel próbálkoznék, mert ha gátlásoso lesz, akkor egyáltalán nem fog inni és kiszárad. próbáld meg ezeket, adj egy fél napot, az alatt nem lesz baj és nem zaklatjátok fel.
biztos fog inni, nyugi, kitartást és ne lássa rajtad, hogy izgulsz az ivás miatt!
Az én lányomat is nehéz rávenni az ivásra. Fél napig nem iszik, majd egyyszer csak benyom egy jó nagy adagot, mert marha szomjas. Száraz , sós étel fokozza a szomjúságérzetett. Ha nem iszik, adj gyümölcsöt, abba van valamennyi lé + vitamin.
Végezetül ne teát adj, hanem vizet és tedd a keze ügyébe valahová. Azért a víz mert nem baj ha kiömlik játék közbe. Had játszon vele.
Mint írtam az én lányom is alig iszik, de fürdéskor például kiszolgálja magát habbal együtt. Hiába tiltom, de neki ez izlik. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!