Minden betegségkor elviszitek a kisgyereketeket orvoshoz? Ha pl. megfázott, náthás, köhög, de nincs láza?
ÁÁÁÁ nem, ha mindenért vinném, akkor kidobna a gyerekorvos..
Azt mondta akkor kell vinnem, ha láza is van.Tehát egy kis náthát, vagy köhögést otthon kell csillapítani, ha lázas, akkor viszont fontos a doki.Legutóbb kis hőemelkedése volt és náthás volt a lányom, nem vittem el,3 nap alatt rendbe jött.
Igen eddig mindig elvittem, bár a másfél év alatt csak 3x volt beteg. De szerintem egy gyereket nem szabad csak úgy otthon kezelgetni. Ha normális az orvos akkor nem fog emiatt kidobni, ha meg igen, akkor orvost kell váltani.
Egy sima náthának tűnő betegségből is sok minden kialakulhat és inkább nézzen rá feleslegesen, mint súlyosabb legyen belőle.eüs
Ha csak náthás, pl. az orra folyik, picit tüsszög, akkor nem viszem. Ahogy már előttem írták: a láz megjelenésekor, vagy ha fájdalom jeleit mutatja, esetleg túl bágyadt, akkor megyünk dokihoz.
Ha csak megfázott, akkor C-vitaminnal és (fél éves kora óta) mézzel tömöm, én ebben hiszek, és be is válik. (A mézzel kapcsolatban: már 3 éves elmúlt, de semmire nem allergiás.) Az orrát Sterimar-ral tisztítjuk (tengervíz), természetes, és mégis kihoz belőle mindent.
Antibiotikumot még sosem kapott, ha rajtam múlik, nem is fog.
csak ha már nagyon lázasak vagy nagyon betegek
ált otthon kezdem el kezeli gyógyteák homeopátia méz stb....
mondjuk volt olyan h 1 hónapig minden héten 2x is mentünk elkapott valamit valamelyik és vagy 1 hónapig egymás között ping-pongozta a 3 gyerek :-/
Szia!
Nekem muszáj elvinnem,mert lázgörcsös,és pici náthából is baj lehet.
Elviszem,megmutatom,maximum kapunk valamit későbbre,ha mégsem kezelhető vitaminnal a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!