Program-tipp hétvégére egy 16 hós (jól járni tudó) kislánnyal?
Jön a hosszú hétvége, és viszonylag szép idő is lesz. Hova lehetne menni? Pár órás - fél napos programra gondolok, Bp-en/környékén.
Köszi!
Ennél konkrétabbra gondoltam...:)
Pont nem (csak) kirándulni=sétálni, gyalogolni akarunk, mert azt épp eleget csináljuk minden nap.
Hanem valami különlegesebb hely, program érdekelne, ami már másnak is bevált.
Az én 18 hós lányomat túl sok dolog nem köti le, mármint koncert, vagy hasonló. Kb 10 perc, az amit figyel.
DE nagyon szereti a Margit-szigeten az állatsimogatót, a kacsákat nézni. Legutóbb 40 percig nem volt hajlandó elmozdulni onnan. Vannak gólyák, pávák, pónik. A halastóban lehet halat, teknőst etetni. Azt is nagy örömmel teszi.
És jó kis játszótér is van.
Amikor lemegyünk 4-5 órát simán ott töltünk.
A városligeti séta is épp olyan nagy élmény számára.
Az ekkora babák most kezdik felfedezni a világot. Az én lányom mindig csak menne, mindenhova felmászna. Tücsköt-bogarat, kígyót-békát megfogna, megvizsgálna. Szalad madarat fogni. Én nem vinném egyéb különleges helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!