2 éves gyermeket hova szoktatok elvinni, mi a napi program?
Ötlet jól jönne: ha kiviszem nem jó, ha bent van nem jó, ha vele vagyok nem jó, ha nem vagyok vele nem jó, ezt úgy 4perc alatt.
Napok óta ez megy, ha elindulunk álmos-éhes-fázik-melege van-ne oda-ne ide-ne olvassak-olvassak... a nagyobb gyerekektől fél, a kicsiket piszkálja... Most semmi se jó, én meg megkukulok:S
Én a hajam tépem, és babázok a kisebbikkel, vagy etetek-altatok.
Amikor épp nem dilizik, akkor délelőtt itthon teszünk veszünk(ágyazás, mosás, reggelizés, ebéd-vacsi készítés, ebéd után alvás, du ébredés után séta(játszó vásárlás "fagyizás")
8 körül kel, elmegyünk sétálni, játszóterezni, vásárolni.
11 körül érünk haza, én megcsinálom a kaját, ő segít vagy eljátszik valamivel. Du. 1 körül kész az ebéd, eszünk, fél 2-kor alvás. 4 körül kel, uzsonna, megint elmegyünk csavarogni (séta, játszó, vásárlás, meglátogatunk valami ismerőst, rokont, egy héten egyszer pedig van hordozósklub).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!