Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Felrobbanok? 4éves tököcském...

Felrobbanok? 4éves tököcském most dőlt csak ki, pedig negyed2 óta rimánkodok, hogy aludjon.

Figyelt kérdés

a kislányom most ébredezik 2,5éves, lassan felkel. Mennünk kéne boltba, kicsit a levegőre, én is pihentem volna, ha hagy a nagyobbik, nem csak hisztizik az ágyában.

Sikítani tudnék. Ti mit csináltok ilyenkor, hogy ne robbanjatok fel.

2013. júl. 9. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
4,5 évesem ha nem alszik el fél 3-ig, már nem is hagyom neki, akkor nézhet mesét míg a 2,5 éves felébred. Pár napja úgy jártam, hogy egyik nap az egyik nem volt hajlandó aludni, másnap a másik. Én se voltam túl boldog.
2013. júl. 9. 15:26
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk is ez a helyzet. A 4,5 éves már nem igazán akar aludni, a 2 éves meg órákat aludna délután is.

Várnék most egy kicsit, 1/2-3/4 órát, majd felkelteném a nagyot. Ha sokat hagyod pihenni, akkor este nem fogod tudni letenni időben.

És hogy mit csinálok, hogy ne robbanjak fel. Jó nagy levegőt veszek, elszámolok 5-ig, vagy 10-ig, vagy 20-ig :) (attól függ mennyire vörösödik a fejem), és mondogatom magamnak, hogy én akartam ezeket a törpéket.

2013. júl. 9. 15:30
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
Az en kisfiam mar 2 eves kora ota nem alszik. A bolcsibe is mindig mondtak, hogy gyurmazott, festett, epitett amig a tobbiek aludtak. Viszont cserebe este 7-kor mar kidol. Igy marad idom lazitani meg este 11-ig boven. Jelenleg 3 es fel eves es kivetelesen csak akkor alszik napkozben ha megyunk autoval hosszabb utra mert a kocsiban valahogy mindig bealszik. De ha itthon vagyunk vagy oviba van sosem alszik. Vasarnap jarunk uszni delutan 13 orara es ott jol kifarad megsem alszik. Az oviba hetfon delelott van foci klub ott is szaladgal egyfolytaban de hiaba. :) Reggel 8-kor kell.
2013. júl. 9. 15:30
 4/15 anonim ***** válasza:
52%

Én szimplán felrobbanok...:)

De neked kitartás! Én sem hagynám most, csak egy fél órát aludni. Nem fogod tudni este lerakni.

2013. júl. 9. 15:32
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Na, nálam a 4 éves 2 éves kora óta nem alszik délután, a pici meg éjjel 2x kel, s nappal csak 1x alszik...
2013. júl. 9. 15:33
 6/15 anonim ***** válasza:
52%

lesz még ez cifrább is, kitartás!

nekem 3 van,

2013. júl. 9. 15:40
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást:)

Az a baj, hogy nem tudom mi a rosszabb, ha nem alszik du- néha kimarad a nagynál- vagy ha felkeltem. Egyik cifrább műsort okoz, mint a másik.

És még a nagynak igencsak kell az alvás-pihenés.

(hogy tudtunk két ennyire különböző csemetét összehozni:D, kislány a kanapén alszik, és legurult, pislogott kettőt, feltettem vissza és alszik tovább, a nagy meg a nagy:))

2013. júl. 9. 15:44
 8/15 anonim ***** válasza:
26%
Amit a hármas ír, az rendkívül káros. Muszáj aludnia napközben, különben agyi fejlődésben fog lemaradni. Ekkor dolgozza fel az ingereket, amik érik. Legalább egy alvást erőltess rá, hamar megszokja, mert később ez visszaüthet.
2013. júl. 9. 15:45
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
a fiad hisztizik, te meg a gép elött ülsz ???
2013. júl. 9. 16:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam 4 éves. Néha előfordul,hogy nem alszik el 3-ig,akkor már nem is mondom neki,hogy aludjon. Ez ritka eset. Igen,kell az alvás még nekik délután. De ha nagyon nem akar,akkor már 3 után én nem szoktam hagyni,mert igy is sokáig fent van este.
2013. júl. 9. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!