Otthoni hajvágást tervezek géppel a 2 éves fiamnak, hogy álljak neki?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 13:10
1/2 anonim válasza:
hajvágógép. Lehet nyugodtan 9mm-es a feje. olló,fésű,beterítő kendő. Csak simán végig tolod neki a gépet a feje vonalán. A végén ollózod a fülénél,és hátul a tarkónál. Lassan haladj,h minden hajszálat szépen levágjon a gép,ne maradjon ki egy szál sem.
Sztem ennyi.
2/2 anonim válasza:
Nálunk az jött be, hogy a fürdőszobai tükör elé állítottam egy konyhaszéket, arra fel a fiamat, így végig tudta nézni a tükörből, hogy mi történik. Folyamatosan dicsértük, hogy milyen ügyes stb., de azért érdemes igyekezni, viszonylag hamar elfogy a türelmük. Én 9 mm-re szoktam vágni, olyan cukik a golyófejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!