Felvehetem a SZOCPOL-t ha lakásfelújítást tervezek?
Arra lennék kíváncsi hogy hozzá juthatok a Szocpol támogatáshoz ha nem építkezni és nem is vásárolni csupán felújítani szeretnék egy házat.
Ha igen mik a feltételek felújítás esetén mert erről nem találtam semmit csak vásárlás esetén találom a feltételeket.
Előre is köszönöm!
most nincs szocpol. az új megbukott, a régit visszaállítják, kb 2 hét, legalábbis ezt ígérték.
de szerintem sima felújításra nem adnak, legalábbis eddig nem, az volt a feltétel, hogy leglább egy szobával bővüljön a ház vagy a tetőtér épüljön be
mindenesetre várjatok pár hetet.
ja és a szocpol egyik feltétele az építési engedély, ha bővítetek, mi már utána érdeklődtünk, egy féle építési engedély van, tehát ha csak 1 ablakot tesztek be vagy lépcsőt átalakítjátok, megbontjátok a födémet, kell engedély és akkor már esélyesebb lehet a szocpol
Új Lakás építésre jár szocpol!
Régen járt lakás bővítésre, ha + szobát építettek a házhoz, de csak fél szocpol, ami nincs már vagy 7-8 éve.
Szia,
lakásfelújítás és vásárlás céljából
30 %-os állami kamatmentes támogatáshoz tudok segítséget nyújtani
sfinx80@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!