Ki miert dontott a gyerekevel valo kulonalvas illetve az egyuttalvas mellett?
az első hónapban, mikor éjszaka is óránként-kétóránként ébredt, akkor velem aludt, de aztán áttettem a kiságyba, hogy ne szokjon közénk - nem túl kényelmes "vigyázban" aludni, nem tudja kipihenni magát az apuka-anyuka
azóta már 6 hós, gyönyörűen alszik a saját ágyában, átalussza 3 hós kora óta az éjszakákat
nem tiszta sor. Miért? Féltetek, hogy ráfekszetek?
bocs az offért.
Mi is összetolva alszunk, de gyakran átmászik hozzám hajnalban. egy szobánk van csak, kevés a hely, így fértek el kezdettől legjobban az ágyak. Eleinte próbáltuk őt a saját ágyában altatni, de bújni akart, így levettük a rácsot, hogy hozzáférjek.
Már hívták őket sokszor csecsemőhalál miatt és jóval nagyobb százalékban történt ez a tragédia, amikor együtt aludtak a babával. Nekik ez volt a tapasztalatuk.
Nekem szerencsém volt, nem akart mellettünk aludni, de pl hasfájástól ordított volna egész éjszaka és csak mellettünk nyugodott volna meg, akkor én sem tehettem volna mást, mint hogy magam mellé veszem.
Nálunk 8 hónapos koráig egy szobában, de a kiságyában aludt, majd egy kórházi élmény után nem tudtam nyugodt lenni hogy a kiságyban van és magunk mellé vettem. Azóta itt van. :)
Mostmár 2,5 éves. Kezd kicsit kicsi lenni az ágy. De majd hamarosan kap ágyat és akkor megy külön. De külön szobába még biztos nem fogom tenni, majd ha ő kéri. De addig biztos eltelik még pár év.
De azt az élményt amikor ott szuszog mellettünk nem cserélném le semmire. Hogy hozzábújhassak, megsimogathassam. Lehet nem jó dolog ez, de most jelenleg ez a helyzet nálunk és nekünk jó. Egyenlőre.
Mivel csak ketten voltunk az elejen, igy velem egy szobaban, de kulon kisagyban aludt a kicsi. El nem tudtam volna kepzelni, hogy kulon szobaban aludjon.
Volt mellettem is az agyban persze, de amint megmozdult, en mar fel is ebredtem. Olyat, hogy rafekudnek??? Lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!