Ki, hogy bír kijönni a férje előző házasságából született gyerekével?
Elég rosszul ment az elején,még most sem a legfényesebb de már elviselhető:))
Elleinte sok harcot vivtam de probáltam ellnézni mivel még csak 3 éves volt! Az anya teljesen ellenem hergelte,én voltam a gonosz ribanc aki elvette az apukáját!!
Az anyja hagyta,h a fején táncoljon,és évekkel ezelőtt megsértődött az apjára,mert rá mert szólni,h próbáljon kevésbé sértő módon beszélni vele.(Hallottam az egészet,tökéletesen jogos volt az apja észrevétele,és egyáltalán nem bunkó módon mondta el a kislánynak.)Azóta nem áll szóba az apjával,az anyja meg hagyja,h azt csináljon amit akar.
Ettől függetlenül az apja rém büszke rá,néha zavar,h a saját három gyerekünket hasonlítgatja hozzá,meg példálózik vele milyen szuper.
Nekem semmi közöm nem volt a válásukhoz,évekkel utána ismerkedtünk meg.Rosszul esik,h a 16 éves lány egy pillanatig nem volt soha kíváncsi a féltestvéreire.:(
13 volt a lány, 11 a fia, mikor mi összejöttünk. A lánya elég féltékeny volt, a fia nem nagyon fogalkozott velem. Én nem nagyon tudtam velük mit kezdeni. A volt feleséggel sosem volt baj, mert normális nő (asszem én is) és mikor mi összejöttük ők már 4 éve elváltak.
Mikor kiderült, hogy összeházasodunk, kiakadt a lánya, mikor kiderült, hogy terhes vagyok, őrjöngve, sírva bezárkózott a szobájába és azt mondta soha többet nem beszél az apjával (16 éves volt ekkor). Az egész terhességem alatt elég feszült volt közöttünk a viszony.
Ahogy megszületett és növögetett a kishúga, egyre jobban megszerette és rájött, hogy az apja őt továbbra is ugyanúgy szereti és szinte ugyanannyi törődést kap, mint előtte.
Mire másfél éves lett a kicsi, már imádta. Már nem is azt mondta, hogy az apjához jön, hanem a húgához és kérdezgette, mikor jön már a kistesó.
Hát a kistesó már 5 hónapos és nagyon várta, a nagyot, aki közben 3 éves lett továbbra is imádja, ő pedig közben 20 éves felnőtt lett.
Kedves kérdező!
Te is lehetsz még ex!És akkor a te gyerekedet sem
fogják szeretni,nevelni!
Süt belőled a gonoszság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!