Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki, hogy bír kijönni a férje...

Ki, hogy bír kijönni a férje előző házasságából született gyerekével?

Figyelt kérdés
Azoktól kérném a válaszokat, akik hasonló cipőben járnak! Őszintén kérem, nem kell a "kis tündér, jaj egy angyal" keményen az igazat szeretném! Nálam 6 éves fiúról van szó, és az anyja ellenünk hangolja!
2011. jún. 8. 20:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Elég rosszul ment az elején,még most sem a legfényesebb de már elviselhető:))

Elleinte sok harcot vivtam de probáltam ellnézni mivel még csak 3 éves volt! Az anya teljesen ellenem hergelte,én voltam a gonosz ribanc aki elvette az apukáját!!

2011. jún. 8. 21:12
 2/23 anonim ***** válasza:

Az anyja hagyta,h a fején táncoljon,és évekkel ezelőtt megsértődött az apjára,mert rá mert szólni,h próbáljon kevésbé sértő módon beszélni vele.(Hallottam az egészet,tökéletesen jogos volt az apja észrevétele,és egyáltalán nem bunkó módon mondta el a kislánynak.)Azóta nem áll szóba az apjával,az anyja meg hagyja,h azt csináljon amit akar.

Ettől függetlenül az apja rém büszke rá,néha zavar,h a saját három gyerekünket hasonlítgatja hozzá,meg példálózik vele milyen szuper.

Nekem semmi közöm nem volt a válásukhoz,évekkel utána ismerkedtünk meg.Rosszul esik,h a 16 éves lány egy pillanatig nem volt soha kíváncsi a féltestvéreire.:(

2011. jún. 8. 21:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

13 volt a lány, 11 a fia, mikor mi összejöttünk. A lánya elég féltékeny volt, a fia nem nagyon fogalkozott velem. Én nem nagyon tudtam velük mit kezdeni. A volt feleséggel sosem volt baj, mert normális nő (asszem én is) és mikor mi összejöttük ők már 4 éve elváltak.

Mikor kiderült, hogy összeházasodunk, kiakadt a lánya, mikor kiderült, hogy terhes vagyok, őrjöngve, sírva bezárkózott a szobájába és azt mondta soha többet nem beszél az apjával (16 éves volt ekkor). Az egész terhességem alatt elég feszült volt közöttünk a viszony.

Ahogy megszületett és növögetett a kishúga, egyre jobban megszerette és rájött, hogy az apja őt továbbra is ugyanúgy szereti és szinte ugyanannyi törődést kap, mint előtte.

Mire másfél éves lett a kicsi, már imádta. Már nem is azt mondta, hogy az apjához jön, hanem a húgához és kérdezgette, mikor jön már a kistesó.

Hát a kistesó már 5 hónapos és nagyon várta, a nagyot, aki közben 3 éves lett továbbra is imádja, ő pedig közben 20 éves felnőtt lett.

2011. jún. 8. 21:25
 4/23 anonim ***** válasza:
8%
Nalunk mikor osszejottunk a kicsi lany 2 eves volt, a fiu 7. Orultek (foleg a fiu, meg ugy egyebkent az egesz csalad), hogy a ferjem megszabadult az elottem levo baratnojetol. Nalunk minden rendben, az exevel is nagyon jol kijovok, epp nemreg kerdezte meg hogy mikor alhat ott naluk a kisfiunk (19 honapos). A gondok a lanykaval kezdodtek mostanaban, most mult 9 eves es szornyu trehany, mindent 28569-szor kell neki elmondani, terhes vagyok ismet, nem vagyok hajlando allandoan pakolni utana es tele van a hocipom azzal, hogy minden sz@rert szolni kell, huzza le a wc-t, dobja ki a csokipapirjat, tenyleg egy nap ezerszer le kell toljam valamiert. A ferjem szerint kezdek gonosz mostoha lenni, szerinte eleg naponta egyszer, este elpakolni, nem folyton kiabalni. HOgyne kiabalnek, mikor ugyanazt ujra-es ujra szajkozom, es semmi ertelme, egyik fulen be, a masikon ki! Lehet jobban jarok, ha az anyjaval beszelek inkabb...
2011. jún. 8. 21:59
 5/23 A kérdező kommentje:
Hát nálunk is én vagyok a szemét ribanc, de én is utálom az ex nejét mint a szart, köztünk nagyon sok konfliktus volt, a közös kislányunk most 6 hónapos, és nagyon sok lelki problémát kéne ezzel a kérdéssel kapcsolatban megoldanom! Először is, amit ti is írtok, hogy a férjem nem hajlandó rászólni, nevelni a gyerekét!!! Én megértem, hogy abban a kis időben amit együtt töltenek, nem akarja fegyelmezni, de ha már az anyja nem neveli meg, akkor legalább ebben a kis időben tanuljon valamit, vagy minimum alkalmazkodjon a mi családunkhoz!!! Elmegyünk az állatkertbe, folyamatosan üvölt, kiabál! A férjem szerint ez teljesen természetes, hát én kíváncsi lennék, hogy az én lányom, mikor rohan végig az állatkerten teli torokból üvöltve! Alig lehet elérni a gyereknél, hogy köszönjön ha bemegyünk valahova, képtelen bármilyen tőlünk kapott ajándékot megköszönni, hisztizik, ha nem az van amit ő akar! A játszótérről csak sikítva lehet kikaparni, nagy nehezen! Nekem az ilyenekhez volt türelmem régen, mikor még nem volt saját kislányunk, de már nincs. ÉS! Már elnézést DE: Teljesen égő az egész szitu, az én homlokomra pedig nincs ráírva, hogy NEM AZ ÉN KÖLKÖM, így mindenhol égek vele, mivel rá nem szólok! És nem azért mert nem szólhatok, hanem mert akárhogy mondja a férjem úgy érzem nekem semmi jogom nevelni más gyerekét, amúgy energiám se! Nem tudom ki mit tenne a helyemben! Azt nem akarom, hogy miattam ne hozza el, de hogy vegyem rá az apját, hogy nevelje meg? Vagy lehetetlent kérek??? Az anyja egy igen igen alul művelt nő, és itt most nem a gyűlölet beszél belőlem! Egyébként amikor a kislányom 5 hetes volt, direkt megkérdeztük az anyját a gyereknek, hogy UGYE NEM BETEG, mert akkor nem vinném egy légtérbe vele az újszülöttet, azt mondta nem az... Erre olyan szinten beteg volt a gyerek, hogy az orvostól már az asztmára való befújót használta!!! Ha megbetegítette volna a kicsimet, én kinyírom az anyját!!! Vélemények???
2011. jún. 9. 07:19
 6/23 A kérdező kommentje:
A férjem szerint, csak azért találok meg a gyerekben minden hibát, mert gyűlölöm az anyját, és őt látom a gyerekben! Lehet! De akkor is bennem ez az érzés! Lehetek én primitívnek, vagy akárminek hívva! Az érzés nem múlik el! (Nálatok elmúlt volna, ha más a felesége vagy a párodnak, de az ex közli VELED, hogy visszavárja a férjét, és mondja a MÁR férjeteknek, hogy újra menstruál lehet gyereke, és még ég benne a tűz, és amikor az ex megtudta, hogy mi lesz a közös kislányunk neve, smsben kezte fikázni?)
2011. jún. 9. 07:30
 7/23 A kérdező kommentje:
Javítás: *MÁR felesége vagy"
2011. jún. 9. 07:31
 8/23 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező!

Te is lehetsz még ex!És akkor a te gyerekedet sem

fogják szeretni,nevelni!

Süt belőled a gonoszság!

2011. jún. 10. 10:26
 9/23 anonim ***** válasza:
hát én se lennék túl boldog de ha azzal együtt vállalom a páromat hogy gyereke van akkor igyekszem az "anyja " lenni . Exem 36 volt volt egy 6 éves lánya én 21 szemét volt az exe velem mert kis fiatal k.urva elvettem az apukát és tönkretettem az életét stb.. de jóba lettünk a kislánnyal nagy nehezen!
2011. jún. 10. 11:09
 10/23 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg magad beleképzelni a kisgyerek helyébe. Ő GYEREK, te FELNŐTT elvileg, egy gyereknek nincs akkora élettapasztalata, mint egy felnőttnek kéne lennie. Nem hinném, hogy érdemes egy gyerekkel vitázni/ rá haragudni. Ha neked a nyakadva varrtak volna ennyi idősen egy mostohát meg kistesót, Te természetesen rögtön elfogadtad volna és minden happy lenne ugye? És aki írta, hogy Te is lehetsz ex, igaza van. A férjed egyszer már elvált, elválhat többször is, ez nem biztos, de mindig benne van a pakliban. Te hogy küldenéd el a gyereked egy másik nőhöz? Próbáld meg magad a helyükbe képzelni. Saját tapasztalatból mondom, hogy a gyereknek a legnehezebb. De meg lehet hozzá találni az utat. Gondolom hogy az apjának nicns lelkiismered furdalása amiatt, hogy ez a kisgyerek már sosem nőhet fel "egészséges" családban? Azzal, hogy elvált emberrel kötötted össze az életed, minden ezzel járó dolgot vállaltál. Nehéz feladat jut neked is, de meg kell vele küzdened. Szerintem mindenkinek a békesség a legjobb, erre törekedjetek.
2011. jún. 10. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!