Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki, hogy bír kijönni a férje...

Ki, hogy bír kijönni a férje előző házasságából született gyerekével?

Figyelt kérdés
Azoktól kérném a válaszokat, akik hasonló cipőben járnak! Őszintén kérem, nem kell a "kis tündér, jaj egy angyal" keményen az igazat szeretném! Nálam 6 éves fiúról van szó, és az anyja ellenünk hangolja!
2011. jún. 8. 20:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Magamban igen cifrákat gondolok az anyjáról, de nemhogy a gyerek, de még a férjem sem hallott tőlem csúnyát a volt feleségről! fordítva már annál inkább...
2011. jún. 10. 12:24
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha rendesen fegyelmezed, normális dolgokra gondolok(pl. köszönés), az az ő hasznára is válik, nagyon indokolt esetekben szerintem megteheted, hiszen ilyenekre szükséges megtanítani, alap dolog.
2011. jún. 10. 12:25
 23/23 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok még csak hasonló szituban sem, de azért válaszolok neked.

Remélem, nem gond.

Nekem három gyerekem van, nem vagyok elvált, de szinte biztos vagyok benne, hogy ha hozzánk kerülne így egy gyerek, én bizony megfegyelmezném, rászólnék, ha nem viselkedik úgy, ahogy azt én elvárom egy adott helyen.

Nem értem, hogy miért ne szólhatnál rá? Azért, mert nem a te gyereked? Attól még egy adott helyzetben te vagy vele, te vagy érte a felelős, te égsz, ha úgy beszél, stb.

Ez a kisgyerek éppen ezt használja ki, hogy ti hárman nem vagytok együttműködőek. (mármint a felnőttek) Én a helyedben biztos, hogy változtatnék, és új szabályok jönnének mostantól. Ő egy gyerek, ti vagytok a felnőttek!

2011. jún. 10. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!