Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki, hogy bír kijönni a férje...

Ki, hogy bír kijönni a férje előző házasságából született gyerekével?

Figyelt kérdés
Azoktól kérném a válaszokat, akik hasonló cipőben járnak! Őszintén kérem, nem kell a "kis tündér, jaj egy angyal" keményen az igazat szeretném! Nálam 6 éves fiúról van szó, és az anyja ellenünk hangolja!
2011. jún. 8. 20:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Kedves 10:26!

Nem tudom, lehet nem voltam egyértelmű, vagy inkább azt hiszem, csak te nem érted, de leírom neked újra: Azoktól várom a tanácsokat, akik hasonló cipőben járnak! A szegény megalázott, elhagyott, megtiport, teljesen ÁRTATLAN, HIBÁTLAN jó asszonyok, mint Te is vagy -természetesen- most kíméljenek!

2011. jún. 10. 11:34
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként, hogy hangolja az anya? Azt mondja, hogy apa új felesége nagyon-nagyon alulművelt nő kisfiam? Szerintem a gyerek ellen csak vesztes lehetsz, hiszen az apának mindig a gyereke lesz, a feleségek, szeretők pedig hol jönnek-mennek, hol pedig szerepet cserélnek. :)
2011. jún. 10. 11:37
 13/23 A kérdező kommentje:
11:31 tudom hogy lehetek ugyanabban a cipőben, de azért bízom benne, hogy nem garancia az, hogy ő már elvált arra, hogy tőlem is el fog, de természetesen benne van a pakliban a dolog! Úgy gondolom, hogy ebben a témában 2 tábor van, az egyik az, AKIT elhagytak, és a férje nem foglalkozik a közös gyerekükkel, vagy ha nem is a gyerek a probléma az elhagyott nő dühös, és megkeseredett, lásd fentebb egy hozzászólót, én ezt is megértem, ha én lennék a másik oldalon biztos hasonlóan éreznék, abban már nem vagyok biztos, hogy úgy is cselekednék, mint ahogy az ilyen "nem szerencsés" helyzetben lévő nők, anyák teszik, DE pontosan azért írtam ki úgy a kérdést, hogy azok írjanak, akik az én "oldalamon" vannak, tehát a férjük elvált egyszer, mert nem kívántam vitát nyitni az elhagyott nőkkel!!! Válasz még annak, aki szerint "gonosz" vagyok az az, hogy vajon az a nő, aki a gyermek édesapjától is elmarja a gyerekét, csak mert őt elhagyta, ellene hangolja, uszítja az "utód" nő ellen, nem tesz ugyan úgy rosszat, és nem okoz ugyan úgy kárt a saját gyermekének??? Amikor egy nőt elhagynak nagyon lekerekíti itt sok nő a történetet, vagy egy roh*adék utolsó szemét a férj, vagy a szem*ét rib*i, akiért elhagyott, vagy a mocs*ok nem jön a gyerekért! Vannak ezekbe a kategóriákba is tartozó férfiak, ezeket inkább nem minősítem! De nagyrészt, én úgy tapasztalom, hogy nem erről van szó!!! Egy mondatban írnám: Az EXEK bosszúja határtalan, és semmi nem szent számukra!!! Még a saját gyermekük sem!
2011. jún. 10. 11:48
 14/23 A kérdező kommentje:
Úgy hangolja, hogy felhívatja az apját telefonon a gyerekkel, hogy megtudja hol jár! A gyerek szájába adja, (akkor mikor elváltak még csak 4 éves volt a gyerek) hogy apa egy disznó! Amikor megy a férjem a fiáért kiáll az egész család az utcára, veszekedni, szidni őt! Volt, hogy megkértük, hogy öltöztesse szépen fel a gyereket, mert olyan helyre vinnénk, és erre otthoni koszos papucsban küldte el a kicsit! Kedves kötekedőm! Te is így cselekszel??? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a férjem előző házasságából született gyereke engem nem utál, mi jóban vagyunk aránylag, csak mostanában vannak ezek a gondok a viselkedésével! A gyerek velem látta először a Balatont, nem volt olyan alkalom, hogy ne kapott volna ajándékot tőlem, tőlünk, vittem Veszprémbe az állatkertbe, a Fővárosiba, a macifarmra, játszóházba, mindenhová, mintha a sajátom lenne, csak azt várnám az apjától hogy úgy fegyelmezze a gyerekét, mint ahogy az enyémet is!!! Azért örülök, hogy írt olyan is, aki itt támad engem, mert ezzel ad nyomatékot annak, hogy valójában ki az, akiből még ilyenkor is csak a keserűség, a harag, és a düh beszél! Nem képes megbékélni a helyzetével, vagy MINIMUM !!!EMBER!!! maradni a gyereke érdekében!!!
2011. jún. 10. 11:55
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
Teljesen jól.Mivel egyidősek velem.:)
2011. jún. 10. 12:01
 16/23 A kérdező kommentje:
12:01 :DDD Ez tetszett!!! :)
2011. jún. 10. 12:04
 17/23 A kérdező kommentje:
12:01 de vigyázz mert itt mindjárt a torkodnak ugranak egyesek!!! :)
2011. jún. 10. 12:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez esetben, szerintem teljesen jól cselekszel. Látatlanban nehéz megítélni a helyzetet. Ha tényleg ilyen az anyja, akkor viszont nagyon könnyű lesz közel kerülnöd a kisgyerekhez, bár ahogy írod, nem vagytok rosszban. Az anya vádaskodása ellen, annyit tehetsz, hogy bebizonyítod, nem igazak! Szeresd a kisgyereket, és akkor majd nagyon szeret veletek lenni. Próbáld/játok meg arra nevelni, hogy nem mindig igaz, amit az anyukája mond, persze ez akkor hatásos, ha közben nem mentek az anya szintjére, tehát csak kultúráltan. Mi lenne, ha az anya nyilvános helyre vinné, és onnan hoznátok el? Pl: óvóda, iskola? Ott csak nem csinálnak balhét. Egyébként nem akartam kötekedni, nagyon nehéz helyzet lehet, de türelemmel, intelligenciával felül lehet kerekedni. És ebben Neked kell nagyon-nagyon okosnak és előrelátónak lenni. Sok sikert hozzá!
2011. jún. 10. 12:18
 19/23 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy az anyukája és mindig az anyukája marad a kisgyereknek, tehát ezért csak nagyon finoman az őt érintő kérdésekben, hiszen akármilyen is, az anyukája, aki minden gyerek számára szent.
2011. jún. 10. 12:20
 20/23 A kérdező kommentje:
Az meg a másik, hogy mikor vinnénk vissza a kisfiút állandóan sír, hogy nem akar hazamenni, velünk akar maradni! Ez azért sokat jelent! Az eredeti kérdésem pedig továbbra is kérdés! Én annyit várnék a kisfiútól, amennyit a tulajdon lányomtól! Csak én nem fogom más gyermekét fegyelmezni, mert semmi jogom! Én is kiakadnék, ha más nő próbálná fegyelmezni a gyerekemet!
2011. jún. 10. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!