Nathat kisero laz eseten akkor most melyiket csinaljam?
Figyelt kérdés
28 honapos kisfiam nathas lett. Tiszta takony szegeny..de most estere be lazasodott. Anya szerint dugjam agyba gyogyszer es takaro ra hogy izzadjon..de en meg ugy olvastam hogy jobb ha lengen oltoztetem meleg szobaba igy nem megy annyira fel a laza. Akkor most kisgatya v meleg takaro?2013. jún. 29. 22:39
1/3 anonim válasza:
Amennyire én tudom, a kalmopyrin után fontos a takaró meg izzadás. Amit Te most adsz a Kisfiadnak, gondolom a nurofen vagy a panadol szirup. Ne takard agyon, lenge ruhába legyen. Én legalábbis mindig ezt teszem. A meleg szoba alatt nem tudom mire gondolsz, nálunk most 22-23fok van. H melegebb lenne Nálatok akkor még jobban figyeld éjjel, nehogy felszökjön a láz. De ha van láz is, az mér nem "csak" nátha.
2/3 anonim válasza:
nem szabad leizzasztani!
régen úgy gondolták jó, aztán rájöttek, hogy attól csak magasabb láza lesz, nem szabad!
le kell adni a hőt, lengén öltöztesd, ne takard be.
ha lemet aláza, akkor betakarhatod, de nem izzadjon!
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. 23 fok koruli a szobaja mindig hosszu ujju de vekony nyari pizsibe aludt a takarot meg lerugta magarol en meg nem eroltettem...
2013. jún. 30. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!