Hogy csináljam? Nem tudom beadni a kúpot.
Figyelt kérdés
6 éves a kislányom szorulásos felhívtam a dokit,glicerines kúp... Mind a ketten "nagyon örültünk". Állandóan visszacsúszik neki,képtelen vagyok feltenni,hogy csináljam?2013. ápr. 2. 17:54
1/7 anonim válasza:
hogy hogy visszacsúszik?
lefekteted és szépen benyomod neki, a mutatóujjaddal is bentébb nyomod,azért is csúszik vissza mert csúszós is,mellesleg a kislányod nem nyomja kifelé??
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon csúszik,meg lehet,hogy nyomja is. Mikor elengedem,már jön is ki. Próbálkoztunk 10percig,de hiába.
2013. ápr. 2. 18:17
3/7 anonim válasza:
ha elengeded és jön is ki akkor nem teszed be....
addig nyomd be míg túl nem nyomod a popsi izmán, ez olyan 2 cm lehet? ahogy az első írja.
de ne kínozd ha nem megy, adj laevolac szirupot, azt kúraszerűen is lehet. és a mira víz is hatásos.
4/7 A kérdező kommentje:
Még megpróbáljuk,de kínozni nem szeretném. Melyik testhelyzet a legjobb ilyenkor?
2013. ápr. 2. 18:36
5/7 anonim válasza:
Szia!a legjobb testhelyzet(a beöntést is kell,így nincs annyi inger a kitolásra)Oldalt fekszik és a felső lábát kicsit a pocija felé felhúzza,a térde érje az ágyat.mikor belélegzik,akkor helyezd fel.érezned kell,ahogy becsusszan és szorítsd össze a fenekét.Viszont én azt javaslom,ha ez sűrű probléma,más megoldást keressetek.Én is nehezen vécéztem kiskoromban,nagyon sok kúpot kaptam,utána még rosszabb lett...ebből a szempontból egy szenvedés volt a gyerekkorom
6/7 A kérdező kommentje:
A klasszikus módon próbáltam,hanyatt fekve,láb felemel,a Germicidnél mindig sikerült,de ez kijött egyből,aztán megpróbáltuk hason fekve,elsőre sikerült.
2013. ápr. 2. 19:46
7/7 anonim válasza:
Probalj meg aszaltszilva levet adni neki. Bio vagy bababoltokban lehet kapni. Nem olcso, 1700 ft korul van egy liter, de eleg neki 1-1,5 dl. En meg neha higitom is egy kicsi vizzel. Vagy a Sparban lehet kapni Sio Szilva-alma levet, az is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!