Fiam 3 éves múlt áprilisban, tavaly nyárig használtunk babakocsit.
Lányom 2 múlt májusban, ő tavaly tél óta, vagyis másfél éves kora óta nem hajlandó beleülni a babakocsiba. Először volt egy testvérkocsim a kis korkülönbség miatt, azt használtam tavaly nyárig, majd a lányomnak egy sima sportkocsit tavaly télig. Ha messzebb megyünk buszra szállunk.
2013. jún. 27. 08:11
12/19 anonim válasza:
18 hónaposak az ikreim, de már most sem hajlandóak beleülni a kocsiba. Mondjuk olyan nagyon nem is eröltetem, mert gyalog sétálunk, ha meg látom hogy fáradnak akkor megyünk haza.
2013. jún. 27. 08:12
13/19 anonim válasza:
Az én ikreim 2 évesek elmúltak, még van babakocsink. Igaz nagyon keveset használjuk, mert igazából gyalogolni is tudnak jó sokat meg lépcsőzni is, ez megedzette őket. De ha mondjuk vásárolnom kell velük menni, (nem piacra, hanem pl. tesco vagy ruha-cipőbolt), akkor én bizony berakom őket, mert 2 egykorút egyedül nem tudok visszatartani vagyis nem úgy, hogy közben kénylembesen vásároljunk. Annak meg, hogy hiszti meg agybaj legyen a vége és ne is tudjunk vásárolni, annak semmi értelme.
2013. jún. 27. 09:20
14/19 anonim válasza:
Nem már 2 éves korátol nem szépen tud sétálni hosszab távot is vagy autoval megyünk vagy futobiciklivel .
2013. jún. 27. 10:35
15/19 anonim válasza:
Falun élunk, nem messze vannak tolunk a dolgok. Másfél éves korátol nem használunk kocsit.
2013. jún. 27. 11:03
16/19 anonim válasza:
3 éves múlt a lányom és jó nagyra nőtt. Tavaly még használtuk a babakocsit, pl. állatkerte menéskor. A napokban kérte, hogy abban vigyük a játszótérre. Ismét felfedezte! :) 1-2szer vittük is, de nem fogjuk vissza szoktatni :). Egyébbként én is szerettem bevásárláshoz,hosszabb sétához, ha nem kocsival mentünk. Jól be lehetett pakolni mindent a csomagtartóba és haladni is lehetett. Aztán,ha elálmosodott alhatott is! :)
2013. jún. 27. 11:45
17/19 anonim válasza:
Természetesen igen. Ez egyáltalán nem ciki! Külföldre is utaztunk vele 3 évesen és ott abban aludt napközben, mert sétáltunk, városnéztünk, kirándultunk stb.
Aki nem mozdul ki csak a sarki boltba, az tudja úgy alakítani a napját, hogy alvásidőben otthon legyen. Mi nem mindíg tudjuk.
Most 4 éves a kisfiam, ha megyünk valahová délelőtt akkor vagy alszik a kocsiban vagy nem (ez a ritkábbik). Külföldre most az idén nem megyünk, de ha mennénk tuti vinném a kocsit is!
Vagy ha egész napos programra megyün, viszem igen. Jobb egy babakocsi, mint egy hisztiző gyerek aki álmos.
2013. jún. 27. 14:44
18/19 anonim válasza:
Csak aztán a 4 éves alatt össze ne törjön a babakocsi!
2013. jún. 27. 14:46
19/19 TKI Ibolya válasza:
Nem.Már két évesen sem használtuk akkor sem ha messzebb mentünk.
Nekem mindig fura ha ilyen nagy gyereket babakocsiban látok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!