Szia!
3 évessel alapjáraton már nem használnék babakocsit. Akkor vinném, ha tudom, hogy biztos elfárad a napi program végére, és nem kocsival mentünk, hanem gyalog.
Nekem 2,5 éves a nagy, szépen sétál, sokat bír, de ha a kicsivel együtt megyünk valahova gyalog (apa használja napi szinten az autót), viszem a pótülést, mert forgalmas helyeken biztonságosabb ha benne ül. Ha hosszú a program akkor is viszem, mert a babakocsi mellett a 14 kg-ját nem kènyelmes cipelni. Ha megérkezünk, a gyerkõc az elsõ, aki ki akar szállni.
A lányom aug.ban lesz 3, de októreb óta nem használjuk a babakocsit.
Mondjuk nagy távokra nem is megyünk, vagy ha igen, vagy leülünk pihenni, vagy cipelem, ha elfárad..:-)
Ha majd most megyünk nyaralni, oda visszük, mert a strand 15 perces sétára van, ott tuti, hogy visszafelé én is már fáradt leszek, nem szeretném cipelni...kicsit félek, hogy visszaszokik rá, majd meglátjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!