Extra könnyű esernyőre csukható babakocsit szeretnénk, de melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Ami fontos: alul legen kosár, vagy kis háló, kényelmes legyen a kicsinek, 5 pontos öv, magas tolókar magasság, esernyőre csukható, és könnyű, de extra könnyű, hogy utazni, és ide oda szaladni, emelgetni lehessen!
Hamarosan egy éves 11 kg-s kislánynak kell.
Max 15-20 ezer körül!! De inkább olcsóbb. :P :D
2013. ápr. 20. 20:43
1/7 anonim válasza:
én ezzel szemezgetek napok óta
2/7 A kérdező kommentje:
Én nehéznek találom, de amúgy jó. :)
Szeretném, ha max 6 kg lenne. :)
2013. ápr. 20. 21:12
3/7 anonim válasza:
A McLarenek nagyon jók, de azt gondolom, drágábbak lehetnek. Talán használtan.
5/7 anonim válasza:
Szia! Nekünk Peg Perego Pliko Mini van, imádjuk! Gond nélkül felszállok vele buszra, villamosra, bárhová, pedig csak 42 kg vagyok. És mindamellett jól is néz ki! Igaz drágább, mint amit írtál, de használtan lehet, kapsz ennyiért is, érdemes megnézni!
6/7 anonim válasza:
Nekünk Pierre Cardin PS568 babakocsink van körülbelül egy hónapja vettük és szerintem nagyon jó.Lehet 4 féle színben lehet kapni, mi is utazgatás miatt választottuk és ami még nagyon jó, hogy 3 fokozatban dönthető a háttámlája. Az ára 18 ezer volt.
7/7 anonim válasza:
Szia! Végül milyen babakocsit vettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!