Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig használtáok a...

Hány éves korig használtáok a babakocsit?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 17:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Nekem most 14 hónapos a lányom, 2 hónapja megy és most jutottunk el odáig, hogy nem hajlandó beleülni a kocsiba. Persze egy kicsi, összecsukható kocsi van mindig az autómban, (hátha elfárad, vagy aludna) de alapjába véve már nem használjuk.
2013. máj. 27. 17:11
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
2 héttel a második születésnapja előtt született meg a kishúga, onnantól nem használtunk kocsit vele.
2013. máj. 27. 17:17
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
2,5 éves koráig.
2013. máj. 27. 17:21
 4/13 anonim ***** válasza:

15 hónapos koráig és 18 hónapos volt amikor el is adtuk.

Most 2 éves. 5km-t simán legyalogol

2013. máj. 27. 17:28
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez attól függ mennyire mozgékony a baba. Van aki elindul aztán utána nem hajlandó baba kocsiba ülni, de ennek az ellenpéldája is. Szerintem azzal, hogy ti meddig fogjátok használni így nem lehet tudni.
2013. máj. 27. 17:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi, mentek a kezek :-)

Már nem használjuk, csak kiváncsi voltam, hogy ki meddig használta. Kislányom már lassan 3 éves lesz, furán nézne ki benne :-)

2013. máj. 27. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
2 éves kora után hagytuk el valamikor, 3 évesen már tuti nem ült benne. Arra emlékszem, hogy bölcsibe azért még gyakran mentünk vele, de oviban már egyszer sem. :)
2013. máj. 27. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
2 éves a fiam ha nem kocsival megyünk valahova,és nem a közelbe megyünk,akkor visszük a ki sportbabakocsit,nem ül benne sokat,de jól jön
2013. máj. 27. 22:04
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

2-2,5 éves koráig használtuk.

Barátnőm a 4 éves fiát még abban tolja nagyobb utakhoz, pl lemenni az orvoshoz.

2013. máj. 28. 06:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

a kisfiam kb. 16 hónapos volt, mikorra már járt rendesen, onnantól 1-2 hónap múlva már elhagytuk a kocsit.

Amikor felállt és kezdett néhány lépést megtenni, már egyre nehezebben maradt meg a nagy multifunkciós babakocsiban- így azt olyan 1 éves kora körül lecseréltük a kis esernyőre csukható nagyon könnyű ülősre.

Pár hónap használat után az is inkább csak az autó csomagtartójában volt, hogy "hátha kell", de nem nagyon volt rá már szükség 1,5 éves kora után.

Ahogy stabilan járt, előkerült a kismotor is, amit nagyon szeretett, majd 2,5 éves kora körül a futóbicikli- ezekkel hosszabb távot is meg tudott tenni, illetve gyalogolt is.

Ha elfáradt, megálltunk pihenni (ők szívesen leheverednek a fűbe is :))

Hacsak nincs valami komoly egészségügyi probléma, én azért 3-4 éves gyerekeknél már nem tartom nagyon jó ötletnek a babakocsizást.

Szép napot:

2013. máj. 28. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!