Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti szoktatok kiabálni a...

Ti szoktatok kiabálni a gyereketekkel (1-2-3éves)?

Figyelt kérdés

Nem a rászólok hangosan, mert tilosban jársz-ra gondolok! Hanem, ha mérges vagy rá, vagy te stresszes vagy és elszakad a húr, akkor van-e hogy kiabálsz? Mit gondolsz milyen hatással van ez a gyerekre?

Őszinte válaszokat várok, és tudom, h senki nem tökéletes...

2013. ápr. 27. 21:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
31%
A lányom 1éves múlt még nem kiabáltam vele, tudom még úgyse értené miért emelem fel a hangom.
2013. ápr. 27. 21:53
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szent,igen előfordult.Nem vagyok rá büszke,tudom,hogy csak olaj a tűzre,és nem segít,hanem ront a helyzeten.Ettől azért nem lesz lelki sérült,főleg,hogy utána leülünk,és higgadtan megbeszéljük mi,és miért történt.
2013. ápr. 27. 21:54
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Igen előfordul, hogy szakad a cérna, általában mikor már 4-szer 5-ször kérem, utána dühös vagyok és kiáltok. Azzal gondolom mindnyájan egyetértünk, hogy ez nem jó, és a kis lelküknek egyáltalán nem kedvez. De még mindig jobb, mint ha rácsapnék a kezére vagy a fenekére, szerintem
2013. ápr. 27. 21:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szoktam :-(. 3 éves lesz és a dackorszak közepén van. Próbálok türelmes lenni, de emberből vagyok és elszakad néha a cérna. Olyan nem volt, hogy "csak úgy" rákiabálok, mert én ideges vagyok. Tudom, hogy ez az én tehetetlenségem és próbálok változtatni ezen :-(
2013. ápr. 27. 21:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves. Egyszer kiabáltam eddig úgy igazából (határozottabban rászólni szoktam, de akkor tényleg nem méregből). Utána bőgtem egész éjjel:) Rá nem tudom milyen hatással volt, igazából meglepődött, és megcsinálta amit mondtam ártatlan szemekkel.

Nem vagyok szuperanyuka, ő az extrém jó gyerek:D Huncutnak huncut, de nagyol jól kezelhető, nyugis.

2013. ápr. 27. 22:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, hogy rákiabálok, de nem ordítok vele percekig. 1-2 hangosabb rövid mondat. És nem rendszeres. Ha tudom, hogy kezd elszakadni nálam a cérna, átadom a gyereket az apjának.
2013. ápr. 27. 22:25
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nskem dackorszakos ikreim vannak,sajnos neha elszakad a cerna es akkor uvoltok.ilyenkor utalom magam, de nagy a feszultseg es igy adom ki magambol. Utana nagyon szarul erzem magam.
2013. ápr. 27. 22:28
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

Én nagyon sokszor kiabálok vele, pedig még 1 éves sincs :(((

Nagyon rossz dolog a gyereken levezetni a feszültséget, szívesen szembeköpném magam egy-egy ilyen eset után, de sajnos nálam nem válik be, hogy elszámolok 10-ig, vagy otthagyom pár percre.

Jó lenne, ha valahogy tudnám kezelni az indulataimat, mert nem akarom, hogy a későbbiekben féljen tőlem.

2013. ápr. 27. 22:38
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam :( Sajnos könnyen felhúzom magam, ő pedig extrém hisztis, akaratos, makacs, engedetlen, önfejű gyerek. 2 év 4 hónapos. Utána, mikor látja, hogy anya tényleg mérges, azonnal jön bújni, és akkor elmondom neki, miért voltam dühös. Én is szeretnék leszokni róla :(
2013. ápr. 27. 22:52
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat! Az én lányom már elmúlt 1 éves, de sajnos nekem is van, mikor kiakadok (nem vagyok túl türelmes), ha rosszat csinál rákiabálok, de volt már, h dühöngtem mellette, nem vele és még az is rosszul esik neki látom... Én is próbálok változtatni, szerintem egyre jobb vagyok, nem szeretnék benne komoly sérelmeket hagyni, ráadásul mostanában egyre anyásabb, makacs, hisztis, akaratos, ami még jobban kiborít... De próbálkozok! Nagyon tisztelem és becsülöm azokat akik ennyire türelmesek nyugodtak!!!!
2013. ápr. 27. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!