Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti szoktatok kiabálni a...

Ti szoktatok kiabálni a gyereketekkel (1-2-3éves)?

Figyelt kérdés

Nem a rászólok hangosan, mert tilosban jársz-ra gondolok! Hanem, ha mérges vagy rá, vagy te stresszes vagy és elszakad a húr, akkor van-e hogy kiabálsz? Mit gondolsz milyen hatással van ez a gyerekre?

Őszinte válaszokat várok, és tudom, h senki nem tökéletes...

2013. ápr. 27. 21:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt párszor régebben, hogy kaikadtam rájuk. Nekem bűntudatom volt, de ők kinevettek. Szóval ez nincs rájuk hatással.
2013. ápr. 28. 06:55
 12/19 anonim ***** válasza:
1.vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva, nem azt írtam hogy soha nem is fog előfordulni, mert biztos lesz olyan pl a dackorszak kellős közepén, csak idáig még nem fordult elő.
2013. ápr. 28. 08:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok, igaz, az a legrosszabb benne mikor rögtön a kiabálás után látom a tágranyílt szemeit, nem érti, mi ez az erős hang, hiszen korából adódóan ő még nem rossz, csak én nem bírom idegekkel a sok sírást, az állandó ügyeletet, segítségem sincs.

Mikor belenézek a rémült szemekbe egyből kijózanít, persze ekkor más késő, hiszen már megtörtént a dolog és nagyon elszomorodok, hogy lehetek ilyen rossz.

Írtam erről egy másik kérdésben is, engem akkor pont emiatt pontoztak le olyan anyukák, akik állításuk szerint sohasem kiabáltak a gyerekeikkel.

Én is irigylem a birkatürelmű anyukákat, nagyon jó lenne ilyennek lenni.

2013. ápr. 28. 09:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen szoktam. Nem vagyok rá büszke de néha nagyon összetud jönni az embernek. Kismama is vagyok + dolgozok + háztartás.

Szerintem ember legyen a talpán aki így néha nem szakad a cérna nála.Azért szerintem ha ez nem rendszeres mert nálunk kop kop nem az azért nem fog olyan sérülést hagyni főleg úgy, hogy én utána nyugodt hangon elmondom, hogy anyának igen is nem teszik amit csinál és nehéz napom volt stb. Mindig a nap végén megbeszélünk mindent. Kiemelem, hogy miben volt nagyon ügyes ez a hangsúlyos és azt is elmondom, hogy mi nem tetszett nekem amit aznap csinált.

2013. ápr. 28. 09:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13as, én nem ítélem el azt aki kiabál. Tudom én is milyen fárasztó és idegesítő néha ez az egész. engem is a sírás borít ki a leginkább, de amióta sulykolom magamba hogy ő nem azért sír hogy engem idegesítsen hanem mert neki valamije fáj vagy rossz neki így valahogy könnyebben tolerálom az egészet. de mondom senkit nem nézek le amiatt ha kiabál a gyerekkel igen emberek vagyunk határokkal. tuti hogy nálam is elfog később szakadni párszor a cérna ha mondjuk hisztizik vagy akármi olyat csinál ami veszélyes. 1.voltam
2013. ápr. 28. 09:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen előfordult ahogy nőtt egyre többször,kb 1 éves volt az első ilyennél akkor egy kisebb hisztikorszak uralkodott rajta,aztán 1,5 éves kora óta a dackorszakban van,amúgy sem vagyok türelmes,bár nagyon igyekszem és sokszor elszakad a cérna,főleg,hogy mostanában alkalmi süket a 2 éves drágaságom,és normális hangnemből,emeltebb hangnemből direkt nem ért.Senki sem tökéletes,nem lesz baja egy-két ilyentől,mint ahogy a pisi,kézre csapástól sem,de lelki terrort,zsarolást,nem alkalmazom,mert szerintem az az ami igazán árt.
2013. ápr. 28. 09:31
 17/19 anonim ***** válasza:
bocsánat nem pisi,hanem popsi,csak a napokban kezdte el elhagynia pelust,nem hajlandó felvenni,és naponta 1000szer kérdezem nem kell-e pisilni :)
2013. ápr. 28. 09:33
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm még 1× mindenkinek! Sajnálom, h itt is ment a lepontozás, mindenkinek ment a zöld kezecske!
2013. ápr. 28. 20:21
 19/19 anonim ***** válasza:
1.vagyok, semmi baj hogy lepontoztak csak nem értettem :)
2013. ápr. 30. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!