2,5éves lányommal együtt alszom, de a gyerek pszichiologus szerint nem hagyom felnőni és később a gyereknek komoly gondjai lesznek... Na, én ezt hülyeségnek tartom a párom meg engem tart hülyének....
Tényleg nem egészséges együtt aludni a gyerekkel,az a jó,ha van saját helye,ágya ha esetleg szobára nincs lehetőség.A másik meg az,hogy ha a gyerekkel alszol együtt akkor a pároddal mi van száműzted a kanapéra?Mégis csak Ő a párod vele kéne együtt aludnod.Mi összesen 2szer vettük közénk a fiunk mikor beteg volt,nem tudott aludni máshogy,amúgy meg külön szobában,külön ágyban alszik,én meg együtt a párommal.
2013. jan. 7. 13:43
3/14 anonim válasza:
A fiam 1 éves. Mi a kezdetektől külön alszunk, szerintem így jó. Nem biztos, hogy tudnék pihenni ha mellettem lenne. De ha ő később még esetleg igényli, biztosan megengedem majd neki, hogy velünk aludjon. Nem tudom mi hátránya lehet ebből. Ha neki úgy jó, akkor szerintem semmi. :)
2013. jan. 7. 13:44
4/14 anonim válasza:
Nekem ugyan még nem született meg a babám, de egy szobában velünk, viszont külön ágyban fog aludni. Szerintem az nem baj, ha ennyi idősen még a szülők szobájában aszik, azt viszont nem tartom jó döntésnek, ha a szülőkkel egy ágyban is...
2013. jan. 7. 13:44
5/14 anonim válasza:
mi is külön alszunk 1 éves kora óta, mindenkinek így a jobb.
2013. jan. 7. 13:45
6/14 anonim válasza:
Szerintem is külön jobb. Persze mindenki úgy tesz, ahogy neki jó.
(A pszichológusnak azért van némi tapasztalata, érdemes lenne elgondolkodni rajta.)
2013. jan. 7. 13:53
7/14 anonim válasza:
2.5 éves alányom a párom sokáig dolgozik vagy gépezik én meg tv mellett nem tudok aludni igy az a megoldás született hogy elaltatom a lányomat másik szobába tv nézek és ha már tentike van akkor visszamegyek a férjemhez
2013. jan. 7. 13:55
8/14 anonim válasza:
egy szobába alszunk
és ameddig igényli addig így is marad
a két nagyobb is így aludt velem semmi bajuk nincs
teli vannak önbizalommal kíváncsisággal egyik sem anyámasszony katonája
2013. jan. 7. 14:07
9/14 anonim válasza:
Miért tart hülyének? az apuka vagy anyuka vagy?
mert ismerek oylan apukát aki detto ilyen és nem szeretné ha a lánya külön aludna akár egy mási k ágyba is mert szereti érezni hogy ott szuszog melett és a a felesége is
2013. jan. 7. 14:11
10/14 anonim válasza:
Nem a gyereknek lesz tőle baja, hanem a házasságod fog rámenni! Amitől te is kikészülsz és rajtad keresztül a gyerek is megszívja. Nem egészséges, ha csak nem kényszermegoldás- nincs saját ágya, beteg stb).
A gyerekek mindig azt szokják meg, amit mi szülők megengedünk nekik, nem csak az együtt alvásról beszélek. Ha ahhoz szoktatod, hogy elalvás előtt simogatod 3órán át, mondván kell a gyereknek, de te érzelmileg nem tudsz róla leválni, a gyerek megszokja és késöbb jogosan el is fogja várni. Szép lassan, türelmesen szoktasd a saját ágyához. És adj magadnak is időt, hogy megszokd az új helyzetet. (A gyereknek könnyebb lesz, mint neked, nem lesz tőle semmi baja).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!