Együtt vagy külön alszotok a gyereketekkel?
Figyelt kérdés
2,5éves lányommal együtt alszom, de a gyerek pszichiologus szerint nem hagyom felnőni és később a gyereknek komoly gondjai lesznek... Na, én ezt hülyeségnek tartom a párom meg engem tart hülyének....2013. jan. 7. 13:40
11/14 anonim válasza:
Külön kezdjük az alvást, aztán valamikor éjszaka csöndben átcuccol hozzánk. Van, hogy már éjfélkor, de előfordul, hogy csak reggel. Én sokszor fel sem ébredek rá, csak reggel veszem észre, hogy rajtam mászik.
3 éves kisfiú amúgy.
12/14 anonim válasza:
Kulon kezdtuk az alvást. Vagy másfél éves korában ment is, de utána változott. Egy ideig csak koztunk volt hajlandó aludni. Ha visszaraktam, akkor nemsokára felkelt, sírt, átkéreckedett. Most ott tartunk (2 éves lesz a héten), hogy elalszik koztunk éjszaka és átteszem az ágyába. Már csak reggel kel fel. A déli alvásnál simán elalszik magától, nincs olyankor semmi gond.
13/14 anonim válasza:
Egy éves koráig egy szobában aludtunk, de külön ágyban már az elejétől (más kérdés, hogy sokszor hajnalban átkerült hozzám a szoptatás miatt, és mindketten visszaaludtunk), egy éves korától pedig külön szobája van. Amúgy a pszichológusnak teljesen igaza van, gondolom azt is elmagyarázta, hogy miért van úgy, ahogy mondja, de ha már eleve elkönyvelted, hogy hülyeség, akkor egyáltalán miért jártok hozzá?
14/14 anonim válasza:
A fiamnak a miénkből nyílik a szobája, ott alszik, aztán reggel átjön hozzánk. Néha van, hogy köztünk alszik, egyikünket sem zavarja, sőt van hogy négyen vagyunk egy ágyban, mert esetleg a kistesó is odafészkel. Megjegyzem, hogy én nagyon sokáig, általános iskola első vagy második osztályos koromig együtt aludtam a nagyanyámmal és nem lett semmi bajom, önálló, felnőtt ember lettem, külön élek a szüleimtől, magam intézem a dolgaimat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!