Mezítlábazást mennyire hagyod/hagynád?
Mióta bejött a meleg, a 3,5 éves fiam csak mezítláb hajlandó létezni. A nővére 5 éves, sokszor ő is mezítlábazik, de pl apró murvakövön vagy ha a parkba megyünk szandált húz.
A fiam bezzeg...! Volt már nem egyszer, hogy azért maradt félbe a séta, mert amerre ő menni akart, arrafelé tudtam ,hogy pl törött üvegek szoktak lenni, és mivel másfelé menni nem akart/lábbelit húzni nem akart így végül hazavittem.
Persze a játszótéren vagy a sétányokon nem gáz ha pucér lábbal slattyog, de örökké félek, hogy rálép egy darázsra vagy mittomén valami szilánkba...
mindig nálam van a szandálja de csak holtsúly...
nálatok hogy van ez?
Hagyd csak, hadd szaladgáljon mezítláb: ez ugyanis egészséges a lábnak lúdtalp-megelőzés szempontjából.
Persze, a darázsra és üvegszilánkra azért figyelj/figyeljetek oda.
(Ha lehetőségem van, én is szeretek mezítláb kolbászolni, nem is fáj annyira a lábam).
:)
nekem is mezítlábasok
max az aszfalton veszik fel mert az nagyon forró :-)
Nagyon megleptek a válaszok! Szerintem az utcán tök veszélyes mezítláb járni és nem csak az üvegszilánkokra gondolok.
Nálunk szerencsére sosem volt ebből probléma, de én nem is hagynám, hogy a szeméttel-rágóval-pisivel-kakival-hányással tarkított utcákon mezítláb menjenek a gyerekek, bármennyire is egészséges.
A kertben, a játszótéren, a parkban, strandon (persze ha meggyőződtem róla, hogy biztonságos), akkor felőlem egész végig mezítlábazhatnak, de egy átlagos utca szerintem nem alkalmas rá.
Ettől függetlenül mindenkinek váljék egészségére! :)
Ja, fiatalabb koromban velem is volt olyan, hogy egy átbulizott éjszaka után már nem bírtam a magassarkúban hazamenni, így kénytelen voltam mezítláb, de nem volt sokkal jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!