Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hol veszitek ovikezdésre a...

Ti hol veszitek ovikezdésre a ruhákat? Használt ruhacsomagokat keresgéltem, de még mindenhol csak nyári rucik vannak.

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanazt hordja az oviban, mint itthon.

Mackónaci, leggings, szoknya, ruha, póló, kardigán, stb.

Ovikezdésnél még jók a nyári ruhák.

2013. jún. 24. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Rövid nadrágokat és szabadidő ruhát kell még vennem, pólók, bugyik, pulóverek stb. elég, ami van. Rövid nadrágot a tescoba veszem, szabadidő ruhát pedig a Lidl-be, Aldi-ba fogom, ott jók vannak és olcsó. A Decathlonba is vettem 2 nadrágot, múlt héten 590 ft/db volt. Azt mondták a szülőin, meleg van télen-nyáron a csop.szobába, elég a rövidnadrá, vagy leggings szoknyával, tunikával.
2013. jún. 24. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Én kiírtam tavaly a babaszoba.hu-n,hogy milyen ruhákat keresek,milyen méretben,az anyukák jelentkeztek,hogy milyen ruhájuk van,abból válogattam.Nagyon sok ruhát vettem így!

A csomag elég lutri,mert sok olyan ruha van benne,amit fogok és apának adok kocsit törölni:(!

2013. jún. 24. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a hádába vezem de én még csak nyári ruhát veszek majd még mert ősziruha csak oktobertöl kell majd .
2013. jún. 25. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!