Van olyan gyerek, aki ovikezdésre nem szokott le a cumiról? Az hogy boldogult az oviban nélküle?
Az enyém így kezdte tavaly. :)) Még cumizott. De ahogy megtudtam hogy felvették, tudatosítottam benne, hogy oviba nincs cumi, ott nem cumizik senki, szeptemberig eljutottunk odáig, hogy csak estére kellett a cumi. Próbáld te is ezt sulykolni bele, mert az oviban nem fogják nekik adni, max délutáni alváskor, de azt is csak akkor, ha nagyon nyűglődik és nem hagyja a többit, de nekünk azt mondták, hogy az elején még oké, de azért 1-2 hónap elteltével ez is szűnjön meg.
Mi minden reggel elbúcsúztunk a cumitól, nem volt gond!
Nálunk "sajnos" megengedték, hogy alváshoz lehet vinni cumit. Emiatt sajna már délután a mamánál is követelte, meg az utcán, ha elfáradt, mert pontosan tudta hogy nálunk van. Így aztán húsvétkor a nyuszinak adtuk, mert már elegünk lett.
Szóval lehet, hogy jobb ha nem is engedik a cumit. 3 évesen nem okoz nagy lelki sérülést.
Viszont egy ismerősünk fia akkor szokott le a délutáni alvásról, amikor az oviban nem kapott cumit! Attól én mondjuk nagyon kiborultam volna!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!