Ti már felkészültetek mindennel a hétfői ovikezdésre?
- védőnői nyomtatvány kitöltése,
- orvosi igazolás-egészséges a gyermek,
- ovisjel a ruhákban,
- ruhák összekészítve,
- tisztaságicsomag?????
- egyebek....
szülőin adták, oltásokról szól főképp. Anélkül nem kezdhet hétfőn. Jó, mert a védőnőnk szabin, telefont egy hete senki nem veszi fel.
Orvos: péntek délután vár, akkor ügyel, azaz elvileg az utolsó pillanatban.
Ovisjel: vonat- fogalmam sincs, hogy rajzoljak vonatot. Adták a jelet, nem választottuk.
Tisztasági csomagot megvettétek?
Hány db-os wc papír, éttermi szalvéta az milyen?
Védőnői nyomtatvány nekünk nem kell. Valszeg azért, mert a körzetes oviba megy a fiam és az is a védőnőnkhöz tartozik.
Tisztasági csomag nálunk nem kell, pénzt szednek és mindent megvesznek.
Nekem csak a gyereket kell vinnem hétfőn. :)
Kedves 4. szerencsés vagy.
Nekünk is körzetes az ovi.
Igazából nem is készülök annyira.
Pénteken elmegyünk igazolásért az orvoshoz. A jeleket majd mindig reggel belefirkantom a ruhába amit ráadok aznap, vagy beviszek váltásnak, de az első hét beszoktatás, semmit nem kell vinni, délig ott leszek vele 1-2 napot, majd ott hagyom 1-2 órára.
Benti szandija az egyik nyári szandija lesz, ruhája van bőven, az aukciós oldalakon folyamatosan veszegetem, vagy ahol látok akciósan valamit.
Fúú szinte sehogy. :)
Tisztasági csomag még nincs megvéve.
Ruhákat azokat ma még csak átnéztem hogy miből kell mindenképp venni.
Ágynemű még nincs, mert nem tudta az óvónő megmondani a méreteket, majd hétfőn.
Dokihoz majd pénteken megyünk, mert ugye 3 napnál nem lehet régebbi...
Egyedül ami megvan az az ovis zsák, meg a benti cipő
Kedves utolsó. Mi is itt tartunk:)
Milyen roham lesz pénteken a dokinál. Jesszus......
Na ezt jó tudni hogy nem vagyok egyedül. :)
Az biztos is hogy sokan lesznek, nálunk meg aztán végkép.Nem a saját dokikhoz járunk, és akihez járunk visz egy fél várost meg egy fél falut...
Amúgy én alapból ilyen vagyok, szeretek mindent az utolsó pillanatra hagyni
Nekünk védőnői nyomtatvány nem kell. Orvosi igazolás csak 3 napnál nem régebbit fogadnak el, tehát marad a péntek.
Tornacipője még nincs, az is pénteken lesz, mert egészen egyszerűen bezár minden bolt, mire hazaérünk a munkából. Más minden rendben, bevarrva jel, összerakva ágynemű, kész tisztasági stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!