Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti már felkészültetek mindenne...

Ti már felkészültetek mindennel a hétfői ovikezdésre?

Figyelt kérdés

- védőnői nyomtatvány kitöltése,

- orvosi igazolás-egészséges a gyermek,

- ovisjel a ruhákban,

- ruhák összekészítve,

- tisztaságicsomag?????

- egyebek....

2012. aug. 29. 16:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sem tartok sehol...

Kedden este volt szülői, ahol közölték, hogy mindenbe bele kell raknom a jelét, ami azért ért váratlanul, mert a nagyobbik lányom is ugyanebbe az oviba jár, csak másik csoportba, és náluk semmi ilyet nem kértek. (Meg tisztasági csomagban és egyéb dolgokban is extráznak, pedig azt hittem hogy ez legalábban óvodán belül egységes) Elég rendesen is szomorú vagyok, mert a nagyobb lányom tünemény óvónői után most olyan furcsák ezek az újak a kicsinél... (azért remélem, megkedvelem őket)

Csak még bnem tudom, mikor sintézem el a szükséges dolgokat,(pl. bejelezni az utolsó zokniig mindent) mert minden nap 14 órát dolgozom, és este 9-re érek haza.... :(

2012. aug. 30. 05:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Édesek ezek a picurik, ahogy mennek majd az oviba. :) Tavaly mi is átéltük, idén már középsős "öreg rókák" vagyunk. Tisztasági csomagnak wc-papír (mi kb. 4 tekercseset szoktunk vinni), folyékony szappan vagy rendes szappan, zsepi, szalvéta. Aztán utána nekünk már mindig mondták, hogy ez-az nem kell, mert sok van. Idén most kezdésnek csak folyékony szappant kértek, mert minden másból sok van nekik. Nálunk fogat is szoktak mosni délben, így fogkrém, fogkefe. Ruhából pedig mindenből 2 db-ot raktam, bugyiból tettem többet. Mi ovisjelet nem rajzoltunk a ruhákba, de nem is volt vele gond, mert tudta, melyik az ő ruhája. Sok sikert!
2012. aug. 30. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!